Hyppää pääsisältöön

Paikka auringossa saa uusia juontajia – Olga Ketonen ja Maija Salminen liittyvät juontajakaartiin Marko Maunukselan rinnalle

Marko Maunuksela, Maija Salminen ja Olga Ketonen
Marko Maunuksela, Maija Salminen ja Olga Ketonen Kuva: Jussi Nahkuri / Tuuli Laukkanen / Yle Marko Maunuksela,Olga K,Maija Salminen,musiikki,musiikkiohjelmat,Paikka auringossa - lauluja Pohjantähden alta

Radio Suomen tutut kanavaäänet Maija Salminen ja Olga Ketonen juontavat jatkossa Paikka auringossa - lauluja Pohjantähden alta -ohjelmaa Marko Maunukselan ohella. Ohjelma jatkaa tutulla linjalla: siinä soitetaan kotimaista musiikkia viisi kertaa viikossa kello 13-14.

Paikka auringossa - lauluja Pohjantähden alta -juontaja Marko Maunuksela on työteliäs artisti, joka tekee paljon muutakin ohjelman lisäksi. Tuleva vuosi on kiireinen, eikä kiireitä suinkaan vähennä se, että ensi vuonna tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun hänet valittiin tangokuninkaaksi.

Paikka auringossa -ohjelma saakin loppiaisen jälkeen kaksi uutta juontajaa, kun remmiin astuvat Olga Ketonen ja Maija Salminen. Maunuksela myöntää, että järjestely helpottaa hänen kiireisiä työkuvioitaan. Radiotyöt jatkuvat, mutta juontajakaartiin saadaan leveyttä kanavan tutuista äänistä.

– Uskon, että Maijalla ja Olgalla on monta herkullista tarinaa kerrottavana soittamistaan artisteista ja kappaleista. Uskon myös, että heidän mukaantulonsa laventaa ja rikastuttaa kotimaisen musiikin tuntia entisestään, Maunuksela toteaa.

Jatkossa Maunuksela juontaa kolme lähetystä viikossa ja Ketonen ja Salminen vastaavat kahdesta lähetyksestä.

Uutta tutuilla askelmerkeillä

Maija Salminen ja Olga Ketonen odottavat uuden ohjelman alkua innolla.

– Innostunut, iloinen ja hieman jännittynyt, kuvaa tunnelmiaan Maija Salminen

– Hienoa päästä tekemään jotakin itselle uutta Markon tuttujen askelmerkkien jäljissä, toteaa puolestaan Olga Ketonen.

Ohjelman musiikkiprofiili säilyy ennallaan: jatkossakin joka arkipäivä kuunnellaan tunti kotimaista musiikkia kello 13 alkaen. Juontajakaartin laajentamisella lähetykset pystytään jatkossakin tekemään suorana mahdollisimman usein.

Paikka Auringossa - lauluja Pohjantähden alta kuullaan Radio Suomessa joka arkipäivä kello 13-14 ja yöuusinnat kello 1.

Kuuntele Paikka auringossa Yle Areenasta

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi