Hyppää pääsisältöön

Toivo lauluja luonnosta ja Lapista

Gospelkuoro Spring of Joyn laulajia
Gospelkuoro Spring of Joy Gospelkuoro Spring of Joyn laulajia Kuva: Matti Kantola kuoro,gospelmusiikki,Rovaniemi

Maaliskuun puolivälissä Yle Radio 1:ssä soivat Lapin ja luonnon laulut, kun Rovaniemen kirkosta radioidaan yhteislauluilta suorana lähetyksenä. Kerro meille, mikä on sinun toivelaulusi!

Millainen laulu kuvaa Lappia, lappilaisuutta tai saamelaisuutta? Mikä laulu kertoo luonnosta tai luontosuhteestasi oivaltavasti tai tunteikkaasti? Millaisiin muistoihin musiikki palauttaa sinut? Minkälaisiin haaveisiin laulu liittyy?

Ehdota omia suosikkejasi! Kerro samalla, miksi haluaisit laulaa tai kuulla juuri oman laulusi.

Lapin ja luonnon lauluja voi ehdottaa sunnuntaihin 19. tammikuuta saakka. Toiveita kerätään jo nyt, jotta toivekappaleista ehditään tehdä sovitukset kuoroille ja pienyhtyeelle.

Lapin ja luonnon lauluja lauletaan Rovaniemen kirkossa maanantaina 16. maaliskuuta klo 18 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Yhteislauluja laulattamassa ovat rovaniemeläiset lapsikuoro Valonlähde ja Gospelkuoro Spring of Joy. Tilaisuus radioidaan suorana lähetyksenä Yle Radio 1:ssä.

Tilaisuuden järjestävät Rovaniemen seurakunta, Kirkkopalvelut ja Yle Radio 1.

Vastausaika on päättynyt.

 • Millaisia kokemuksia sinulla on kärsimyksestä?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun?

  Miten kärsimys on vaikuttanut sinuun? Millaisia tunteita kärsimys on herättänyt sinussa? Kohtaatko kärsimyksen herättämät tunteet vai pyritkö välttelemään niitä? Miten olet selviytynyt kärsimyksestä? Oletko oppinut jotain niistä? Mitä? Millä tavoin kokemukseesi kärsimyksestä on suhtauduttu? Millaista tukea olet saanut tai toivot muilta? Kärsimys on osa elämää.

 • Musiikkitoiveista totta! Mitä haluaisit kuulla ja jakaa muiden kanssa?

  Toiveista totta Yle Radio 1:ssä lauantaisin klo 11.

  Mikä musiikki antaa sinulle voimaa, valoa ja lohtua? Minkä sävelmän haluaisit kuulla ja jakaa muiden kuuntelijoiden kanssa? Yle Radio 1 kerää suomalaisten mielimusiikkia soitettavaksi. Toiveita kuullaan lauantaisin klo 11. Lähetä toiveesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen toiveista.totta@yle.fi. Halutessasi voit perustella toiveesi.

 • Keskustele tässä perintöasioista

  Suomalainen perintö: Yhä enemmän yhä harvemmille

  Asuntomarkkinoiden kahtiajakautuminen näkyy myös perinnöissä - siinä missä yksi perii arvokkaan kaupunkiasunnon, toinen saattaa saada vaivoikseen autiotalon syrjäseudulta. Miten perinnönjakoa voi suunnitella? Milloin on syytä tehdä testamentti? Vieraina emeritusprofessori Urpo Kangas ja verolakimies Tuomo Lindholm Veronmaksajat ry:stä.