Hyppää pääsisältöön

Jäljet päättyvät Berliiniin – erikoisyksikkö jatkaa työtään 7. kaudella

Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää uusia ihmiskohtaloita.
Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic, vas.), Lucy Elbe (Josephin Busch), Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) ja Oliver Radek (Hans-Werner Meyer). Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää uusia ihmiskohtaloita. Kuva: ZDF/Oliver Feist / Novafilm Fernsehproduktion Yle TV1,jäljet päättyvät berliiniin

TV1 sunnuntaisin 5.1. - 22.3.2020 klo 19.45 - 20.30, Areenassa

Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt etsimään kadonneita henkilöitä. Erikoisyksikkö tutkii suurkaupungin asukkaiden monenkirjavia kohtaloita.

Saksalainen draamasarja Jäljet päättyvät Berliiniin (12) kertoo yksikön neljän rikostutkijan työskentelystä. Sarja palaa ruutuun 7. tuotantokauden jaksoin. Luvassa on 12 uutta tarinaa. Sarjaan on tulossa myös kahdeksas kausi!

Rikostutkijoiden yksikössä työskentelevät ylikomisariot Oliver Radek (Hans Werner Meyer) ja Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) sekä tutkijat Mark Lohmann (Bert Tischendorf) ja Lucy Elbe (Josephin Busch). Tiimistä jättäytyvän Markin tilalle sarjaan saapuu rikostutkija Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic).

Radekin ryhmä porautuu syvälle kadonneen elämäntilanteeseen ja persoonaan. Tuntemalla ihmisen tavat voi löytää ratkaisevan vihjeen hänen kohtalostaan.

Uudella kaudella Radekin oma tiimi joutuu keskelle raastavia tapahtumia. Miten ryhmä selviää traagisista kokemuksista?

Tutkijat jäljittävät uusissa tarinoissa muun muassa päiväkodin työntekijää ja työssään kovia kokenutta metron kuljettajaa. Mihin katosi nuori mies kesken äitinsä siunaustilaisuuden? Kun palomies häviää paikalta kesken sammutustöiden, tarvitaan Radekin ryhmä paikalle.

Letzte Spur Berlin. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.