Hyppää pääsisältöön

Jäljet päättyvät Berliiniin – erikoisyksikkö jatkaa työtään 7. kaudella

Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää uusia ihmiskohtaloita.
Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic, vas.), Lucy Elbe (Josephin Busch), Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) ja Oliver Radek (Hans-Werner Meyer). Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää uusia ihmiskohtaloita. Kuva: ZDF/Oliver Feist / Novafilm Fernsehproduktion Yle TV1,jäljet päättyvät berliiniin

TV1 sunnuntaisin 5.1. - 22.3.2020 klo 19.45 - 20.30, Areenassa

Berliinin poliisivoimissa työskentelee yksikkö, joka on keskittynyt etsimään kadonneita henkilöitä. Erikoisyksikkö tutkii suurkaupungin asukkaiden monenkirjavia kohtaloita.

Saksalainen draamasarja Jäljet päättyvät Berliiniin (12) kertoo yksikön neljän rikostutkijan työskentelystä. Sarja palaa ruutuun 7. tuotantokauden jaksoin. Luvassa on 12 uutta tarinaa. Sarjaan on tulossa myös kahdeksas kausi!

Rikostutkijoiden yksikössä työskentelevät ylikomisariot Oliver Radek (Hans Werner Meyer) ja Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) sekä tutkijat Mark Lohmann (Bert Tischendorf) ja Lucy Elbe (Josephin Busch). Tiimistä jättäytyvän Markin tilalle sarjaan saapuu rikostutkija Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic).

Radekin ryhmä porautuu syvälle kadonneen elämäntilanteeseen ja persoonaan. Tuntemalla ihmisen tavat voi löytää ratkaisevan vihjeen hänen kohtalostaan.

Uudella kaudella Radekin oma tiimi joutuu keskelle raastavia tapahtumia. Miten ryhmä selviää traagisista kokemuksista?

Tutkijat jäljittävät uusissa tarinoissa muun muassa päiväkodin työntekijää ja työssään kovia kokenutta metron kuljettajaa. Mihin katosi nuori mies kesken äitinsä siunaustilaisuuden? Kun palomies häviää paikalta kesken sammutustöiden, tarvitaan Radekin ryhmä paikalle.

Letzte Spur Berlin. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2018.

Keskustele