Hyppää pääsisältöön

Yöpöydälle jätetyt hampaat hämmensivät, mutta veivät Lasten Hautausmaan Levylautakunnan voittoon

Levylautakunnan viikon 1 vieraat: Vasemmalla Tarja Närhi, keskellä Hanna Pakarinen ja oikealla Eva Louhivuori.
Levylautakunnan viikon 1 vieraat: Vasemmalla Tarja Närhi, keskellä Hanna Pakarinen ja oikealla Eva Louhivuori. Kuva: Raine Laaksonen / YLE Levylautakunta,Tarja Närhi,Hanna Pakarinen,Eva Louhivuori

Levylautakunnassa vieraana olivat Tarja Närhi, Hanna Pakarinen ja Eva Louhivuori.

1. Lasten Hautausmaa: Sähköisku (Lasten Hautausmaa) 24 pistettä

Yöpöydälle jätettävät hampaat hämmensivät raatia, mutta hampaista huolimatta (vai kenties juuri siksi?) kouvolalaislähtöinen yhtye nousi Levylautakunnan voittoon vaihtoehtorokillaan.

2. Käärijä: Mic Mac (A.Nurmi, J.Pöyhönen) 23 pistettä

Kyllä nuoretkin saavat olla nostalgisia. Nykyisen teknologian värittämän aikakauden keskellä on joskus hyvä muistella lapsuutta valokuva-albumi kädessä.

3. Jere Valkonen: Laulu (J.Valkonen) 22 pistettä

Raadilla oli vaikeuksia ymmärtää mistä tässä laulettiin, mutta Hectorinkin mieleen tuovat kaiut otettiin kuitenkin positiivisesti vastaan. Jere Valkosen esikoisalbumi ilmestyy vuonna 2020.

4. Camilla Cabello: First Man (C.Cabello, J.Reynolds, A.Wadge) 19 pistettä

Tulevaisuuden hääbiisiklassikko yllättää twistillään, jossa Camilla Cabello laulaakin kappaleen isälleen. Imelyyden rajoilla mennään.

5. Milla Rumi: Mä olen se tyttö (M.Pylkkänen) 18 pistettä

Myös näyttelijänä tunnettava Milla Rumi on uudella EP:llään aivan eri sfääreissä mihin on aiemmin totuttu. Raati oli sitä mieltä, että älkää aloittako suhteita opettajiinne!

6. Surfaces: Bloom (F.Frank, C.Padalecki) 16 pistettä

Vielä suhteellisen tuntematon teksasilaisyhtye Surfaces vannoo hauskanpidon ja iloisuuden nimeen. Ja silti laulavat hyvin flegmaattisesti. Se ei purrut tämän kerran raatilaisiin.

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi