Hyppää pääsisältöön

Rossi ja Rymy Lommolasta Pikku Kakkosessa

Rossi ja Rymy
Rossi ja Rymy Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Kahdeksanvuotiaan Rossin paras ystävä on hänen koiramainen ajoneuvonsa Rymy.

Rossi ja Rymy (Rev & Roll) ovat hyvä tiimi ja vauhdikas parivaljakko. Rossilta löytyy paljon hyviä ideoita ja intoa yrittää uudelleen, jos kaikki suunnitelmat eivät ensi yrittämällä onnistuisikaan. Rymyllä on voimaa ja leikkisyyttä auttaa Rossia ideoiden toteuttamisessa.

Jokainen päivä tuo tullessaan uusia seikkailuita ja haasteita, joista oppia. Parivaljakko auttaa Rossin vanhempia maatilalla, sekä kulkee kaupungilla ja metsissä Rossin ystävien kanssa.

Rengasvoimaa!

Rossin kotikaupungissa Lommolassa jokaisella on oma, omanlaisensa nelipyöräinen ajokki. Ystäväporukkaan kuuluvat seikkailunhaluinen ja silti käytännöllinen Maikku sekä tämän utelias ja kissamainen ajokkinsa Mouru, harkitseva ja hassu Pauli sekä paloautonsa Räisky, joka muistuttaa norsua, avulias ja positiivinen Lili vahvan Kippi-autonsa kanssa, sekä vauhtihirmu Onni ja sammakkomainen kilpurinsa Kaasu. Hauskanpidon yhteydessä energinen porukka oppii, kuinka vastoinkäymisiä kohdatessaan kannattaa miettiä uusia ratkaisuja ja yrittää uudelleen.

Rossin ja Rymyn ovat luoneet Scott ja Julie Stewart, jotka ovat tehneet myös Kati ja Töppö -sarjan. Kanadalaisessa animaatiosarjassa on 52 11-minuuttista osaa ja se on suunnattu alle kouluikäisille.

Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

  • Piikki ja Siiri kotoilevat Pikku Kakkosessa

    Piikikkäät kaverukset Piikki ja Siiri kannustavat kotoiluun.

    Kaksi suloista ja piikikästä kaverusta, Piikki ja Siiri (Pins and Nettie), leikkivät kotona ja kotipihalla erilaisia leikkejä.

  • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Matkailijat

    Kun matkaa lähialueille, jää enemmän aikaa olla yhdessä.

    Mitä nähtävyyksiä löytyy omasta kotikaupungista? Kun matkan suuntaa lähialueille, jää enemmän aikaa rentoon yhdessä olemiseen. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!