Hyppää pääsisältöön

Ilmianna yllättävä nähtävyys Suomesta matkaopas Egenlandin tulevalle kaudelle – nämä matkakohteet olemme jo esitelleet, mitä puuttuu?

Egenlandin juontajat Hannamari Hoikkala ja Nicke Aldén seurassaan suolentisjoukkue Kivenlahden Kireet suolentopallon MM-kisoissa Haukivuorella.
Egenlandin kartasta löydät jo yli sata odottamatonta matkailukohdetta. Egenlandin juontajat Nicke Aldén ja Hannamari Hoikkala Kivenlahden Kireet -joukkueen seurassa suolentopallon MM-kisoissa Haukivuorella. Egenlandin juontajat Hannamari Hoikkala ja Nicke Aldén seurassaan suolentisjoukkue Kivenlahden Kireet suolentopallon MM-kisoissa Haukivuorella. Kuva: Yle/Eva Pursiainen Egenland,Kartta,Niklas Aldén,hannamari hoikkala

Hei! Egenland ei enää ota vastaan vinkkejä. Voit käydä Egenlandin matkakohteissa Yle Areenassa!

Kulttuurimatkaopas Egenland esittelee omalaatuisia ja yleisölle merkityksellisiä matkakohteita Suomessa. Kuvaukset jatkuvat vuonna 2020, ja kaipaamme nyt sinun matkavinkkiäsi: Tarkista kartasta, mitkä kohteet olemme jo esitelleet ja kerro meille, minne haluaisit meidän vielä matkaavan.

Yleisön vinkit ovat vieneet Egenlandin yllätykselliselle matkalle jo yli sataan matkakohteeseen ympäri Suomea. Matkan varrella olemme esitelleet yleisölle mitä mahtavimpia persoonia, erikoisempia paikkoja ja hulvattomimpia tapahtumia.

Nyt haemme vuonna 2020 kuvattavalle kaudelle uusia, odottamattomia kohteita, joista kertoa suurelle yleisölle. Voit ehdottaa meille kohteita, jotka ovat edukseen sekä lumipyryn ympäröimänä että kesän auringon lämmössä.

Egenland on yleisön ehdoilla toteutettu nettimatkaopas ja tv-ohjelma – aina vähintään kahdella kielellä

Löytyykö kotikulmiltasi jokin ulkopuolisilta kätketty kolkka tai salattu tarina? Tiedätkö lähiseuduiltasi tapahtuman, joka hullunkurisuudessaan lähestyy nerokkuutta? Vaikuttaako lähiössäsi tyyppi, jonka valovoimainen persoona hurmaisi koko kansan?

Kohde voi olla suuri tai pieni, urbaani tai luonnonkaunis, suoraviivainen tai monimuotoinen – pääasia on, että se on mielestäsi suuren yleisön huomion arvoinen. Tarkista kartasta, missä olemme jo käyneet ja ilmianna oma matkatärppisi mukaan ohjelmaan tästä:

Vinkkilomakkeeseen

Täällä olemme jo käyneet

Egenland – yleisön oma matkaopas

Egenland on kaksikielinen kulttuuriohjelma ja matkaopas. Yhteistyössä yleisön kanssa tarjoamme inspiraatiota ja vinkkejä kotimaan matkailuun. Esittelemme omaleimaista ja vaihtoehtoista kulttuuria: kiinnostavia paikkoja, ihmisiä ja tapahtumia.

Egenlandin kartalta löydät 120 matkakohdetta ympäri Suomea.

Tutustu kohteisiin Yle Areenassa:

  • Katsottavissa yli sata lyhyttä videota ja kolmen kauden 26 tv-jaksoa.
  • Paljon lisätietoa: syventäviä lukujuttuja ja teemapaketointeja.
  • Neljännen kauden uudet tv-jaksot julkaistaan 31.5.2021 alkaen.

Välähdyksiä nähtävyyksistä ja ihmisistä nähtävyyksien takana: Egenland Instagramissa @egenland

Haluatko vaihtaa vinkkejä matkakohteista Suomessa? Tervetuloa Facebook-ryhmään Poikkea polulta/På andra vägar. Ryhmää ylläpitää Egenland-toimitus.

Sisältö muilla kielillä: på svenska, in English, на русском

Lisää ohjelmasta

Keskustele

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland