Hyppää pääsisältöön

Kiinnostaako radio? Tunnetko hengellistä musiikkia?

Haemme toimittajaa
Haemme toimittajaa Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle Hartaita säveliä

Yle Radio 1:n kanavatoimitus etsii toimittajaa valitsemaan musiikkia Hartaita säveliä -ohjelmiin. Etsimämme toimittaja tekisi työtä yht. 12 tuntia viikossa (tuntipalkka 20,90 €, palkkaluokka 9). Haemme toimittajaa, joka pysyy ottamaan työstään vastuuta itsenäisesti, mutta on samalla osa kanavan musiikkitoimitusta.

Hartaita säveliä on yksi Radio 1:n pitkäikäisimmistä ohjelmista. Hartaissa sävelissä soi päivittäin niin perinteinen kuin modernikin hengellinen musiikki.

Etsimämme henkilön täytyy tuntea laajasti hengellisen musiikin kenttää (kirkkomusiikki, klassinen musiikki, gospel ja etno). Kirkkovuoden, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisäisten suuntausten ja Suomen muiden kristillisten yhteisöjen tuntemus on työssä tarpeen. Hakijan oma musiikkitausta on työssä eduksi.

Lisätietoja: https://ats.talentadore.com/apply/Musiikkitoimittaja%2C-Hartaita-s%C3%A4veli%C3%A4%2C-Yle-Radio-1:n-kanavatoimitus/8pk66m

 • Keskustele tässä vaikuttajamarkkinoinnista

  Mitä on vaikuttajamarkkinointi?

  Kun vaikkapa bloginpitäjä kiittelee jonkun kauneudenhoitofirman erinomaista huulipunaa, kyse saattaa olla vaikuttajamarkkinoinnista. Miten vaikuttajamarkkinointi oikein toimii – ketkä sitä käyttävät ja keitä ovat vaikuttajat? J uho-Pekka Rantalan vieraaksi saapuu vaikuttajamarkkinointiin perehtynyt Misme Halonen.

 • Hartauspuhujat huhtikuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat huhtikuussa 2020

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta) Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Jumalanpalvelukset huhtikuussa

  Jumalanpalvelukset huhtikuussa 2020.

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset huhtikuussa 2020. Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 vuorottelevat ortodoksisen liturgian kanssa vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset. Kuuntele jumalanpalveluksia Areenassa.

 • Keskustele tässä taloustaidoista!

  Taloustaidot kunniaan

  Suomalaisten kotitalousten velka-aste on nyt korkeimmillaan. Samaan aikaan maksuhäiriömerkintöjä on lähes 400 000 ihmisellä. Missä kunnossa ovat suomalaisten taloustaidot ja miten niitä kohennetaan? Vieraina Suomen Pankissa suomalaisten talousosaamishanketta vetävä Anu Raijas ja aihepiiriä tutkinut Pellervon tutkimusjohtaja Olli-Pekka Ruuskanen.