Hyppää pääsisältöön

Kiinnostaako radio? Tunnetko hengellistä musiikkia?

Haemme toimittajaa
Haemme toimittajaa Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle Hartaita säveliä

Yle Radio 1:n kanavatoimitus etsii toimittajaa valitsemaan musiikkia Hartaita säveliä -ohjelmiin. Etsimämme toimittaja tekisi työtä yht. 12 tuntia viikossa (tuntipalkka 20,90 €, palkkaluokka 9). Haemme toimittajaa, joka pysyy ottamaan työstään vastuuta itsenäisesti, mutta on samalla osa kanavan musiikkitoimitusta.

Hartaita säveliä on yksi Radio 1:n pitkäikäisimmistä ohjelmista. Hartaissa sävelissä soi päivittäin niin perinteinen kuin modernikin hengellinen musiikki.

Etsimämme henkilön täytyy tuntea laajasti hengellisen musiikin kenttää (kirkkomusiikki, klassinen musiikki, gospel ja etno). Kirkkovuoden, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisäisten suuntausten ja Suomen muiden kristillisten yhteisöjen tuntemus on työssä tarpeen. Hakijan oma musiikkitausta on työssä eduksi.

Lisätietoja: https://ats.talentadore.com/apply/Musiikkitoimittaja%2C-Hartaita-s%C3%A4veli%C3%A4%2C-Yle-Radio-1:n-kanavatoimitus/8pk66m

 • Keskustele tässä taloustaidoista!

  Taloustaidot kunniaan

  Suomalaisten kotitalousten velka-aste on nyt korkeimmillaan. Samaan aikaan maksuhäiriömerkintöjä on lähes 400 000 ihmisellä. Missä kunnossa ovat suomalaisten taloustaidot ja miten niitä kohennetaan? Vieraina Suomen Pankissa suomalaisten talousosaamishanketta vetävä Anu Raijas ja aihepiiriä tutkinut Pellervon tutkimusjohtaja Olli-Pekka Ruuskanen.

 • Käytätkö musiikkia tunteittesi säätelemiseen?

  Miten musiikki vaikuttaa sinuun?

  Miten musiikki vaikuttaa sinuun? Millä tavalla musiikki on vaikuttanut identiteettiisi? Haetko musiikista potkua kuntoiluun tai rentoutumiseen? Miltä silloin tuntuu, kun kuuntelet lempimusiikkiasi? Miten koet, jos joudut kuuntelemaan musiikkia, josta et lainkaan pidä? Ovatko jotkut kappaleet jättäneet vahvan muistijäljen jostain elämänvaiheesta? Soitatko tai laulatko itse?

 • Keskustele tässä osakesäästötileistä!

  Osakesäästötilillä kansankapitalismiin?

  Uusi laki on mahdollistanut osakesäästötilin avaamisen osakesijoittajille tämän vuoden alusta. Tilejä on jo avattu kymmeniä tuhansia. Miten ne käytännössä toimivat ja ketä ne lopulta palvelevat? Juho-Pekka Rantalan vieraina ovat sijoituspankki Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri.

 • Mitä vanhemmuus on sinun mielestäsi?

  Miten lastesi kasvatus sujuu?

  Miten lastesi kasvatus sujuu? Miten koet vanhemmuuden? Mikä mielestäsi edistää hyvää vanhemmuutta ja mikä estää? Mitä haluat opettaa lapsillesi? Mitä lapsesi ovat opettaneet sinulle? Onko yhdessäoloon riittävästi aikaa? Koetko kasvatuksesta paineita? Miksi ja millaisia paineita?