Hyppää pääsisältöön

Janne Masalin riemukkaalla puntin vibauttajalla Levylautakunnan voittoon

Levylautakunnan viikon 2 vieraat: Vasemmalla Mikko Ilmari, keskellä Samuli Sirviö ja oikealla Josper Knutas.
Levylautakunnan viikon 2 vieraat: Vasemmalla Mikko Ilmari, keskellä Samuli Sirviö ja oikealla Josper Knutas. Kuva: Raine Laaksonen / YLE Levylautakunta,Samuli Sirviö,Josper Knutas

Levylautakunnassa uutta musiikkia olivat arvioimassa laulaja/lauluntekijä Mikko Ilmari, tuottaja/musiikko Samuli Sirviö ja Ylen Josper Knutas.

1. Janne Masalin: Gospel sumun keskellä (J.Masalin) 23 pistettä

Aiemmin mm. Tundramatiks-yhtyeessä vaikuttanut Janne Masalin hämmensi uudella Gospel sumun keskellä-kappaleella raatilaisia hyvällä tavalla ja se johdatti hänet tämän kertaisen ohjelman voittoon.

2. Vesala: Meillä kummittelee (P.Vesala, J.Angeria) 22 pistettä

Vesalan uudessa kappaleessa on sopivassa suhteessa uudistumista, mutta myös tuttuja elementtejä. Mutta miksi juuri magnoliat?

3. Joni Ekman: Mikään ei riitä (J.Ekman) 21 pistettä

Tämä oli kappale, joka jakoi raadin selkeimmin. Raadin pisteet menivät 9 - 4 - 8. Tuottelias Joni Ekman on jo neljännen sooloalbumin kohdalla. Kauhea paine ja kauhea kiire vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja...

4. Pyhimys: Kuinka kangas kudotaan (feat. Jukka Poika) (K.Salokorpi/M.Kuoppala, K.Salokorpi) 20 pistettä

Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan tuore MIKKO-albumi on ollut otsikoissa taiteilijan kieliposkessa asettaman kritiikkikiellon vuoksi. Levyn päättävällä Kuinka kangas kudotaan-kappaleella lauluvieraana toimii Jukka Poika.

4. Lxandra: Other People (A.Gonzalez, A.Lehti, A.Kuney, V.Zaro) 20 pistettä

Berliinistä käsin musiikkia tekevä Alexandra Lehti on herättänyt mielenkiintoa ympäri Eurooppaa etenkin viimevuotisen Dig Deep-sinkun myötä. Tuore biisi Other People jatkaa tyylikkään ja koskettavan nykypopin parissa.

6. Emmi Kujanpää: Sirkus Savonia (-) 18 pistettä

Bulgarialaiseen ja suomalaiseen kansanmusiikkiin erikoistunut Emmi Kujanpää on äänittänyt debyyttialbuminsa Nani Bulgariassa. Vaikka levyllä kuullaan myös bulgarian kieltä, niin tällä Sirkus Savonia-kappaleella laulukieli on silkkaa siansaksaa.

Emmi Kujanpään kotisivut

Uusimmat sisällöt - Yle Radio Suomi