Hyppää pääsisältöön

Sydämen kutsumus – nuori opettaja uuden edessä, kanadalaisen draamasarjan 6. kausi

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla.
Hope Valleyn opettaja Elizabeth Thatcher (Erin Krakow, vas.) ja pormestari Abigail Stanton (Lori Loughlin). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media United States, LLC Yle TV1,sydämen kutsumus

TV1 maanantaista perjantaihin 20.1. - 3.2.2020 klo 17.10 - 17.50, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Kanadan rajaseudulla sijaitseva Hope Valley on pikkukaupunki, jonka asukkaat ovat kuin yhtä suurta perhettä. Jokaisesta huolehditaan ja työtä tehdään yhdessä.

On kulunut melkein vuosi traagisista tapahtumista, joiden seurauksena kaikkien rakastama ratsupoliisi Jack Thorton menehtyi pelastustehtävissä. Miten leskeksi jääneen ja suuren menetyksen kokeneen opettaja Elizabeth Thatcherin (Erin Krakow) elämä sujuu nyt?

Kanadalaisesta suosikkisarjasta Sydämen kutsumus (7) on vuorossa uusi, kuudes tuotantokausi. Ensimmäisenä nähdään kaksi jouluun sijoittuvaa jaksoa, joiden jälkeen saadaan vielä yhdeksän jaksoa lisää. Sarjaan on tulossa seitsemäskin kausi!

Rajaseudun asukkaat valmistautuvat jouluun toinen toistaan tukien.

Elizabeth kantaa yhä sisällään surua, mutta myös hänen ja Jackin yhteistä rakkauden hedelmää. Hän on viimeisillään raskaana, ja koti pitää saada kuntoon ennen uutta tulokasta. Nuoren opettajan aloitekyky ei vain ole parhaimmillaan.

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla.
Sheriffi Bill Avery (Jack Wagner). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media United States, LLC Yle TV1,sydämen kutsumus

Aaton lähestyessä paikkakunnalle saapuu liuta lapsia ja kaksi nuorta naista. He ovat perustamassa uutta orpokotia auttaakseen maailmassa yksin jääneitä lapsia. Heillä on päätökseen henkilökohtainen syy, ja tästä joulusta piti tulla ensimmäinen yhteinen joulu.

Hope Valleyn lapset ja aikuiset saavat tilaisuuden näyttää, mitä tarkoittavat hyvyys ja aito välittäminen.

Kun arki koettaa, Hope Valleyssa puhaltavat muutoksen tuulet. Pormestari Abigail Stanton (Lori Loughlin) tuo uusinta tekniikkaa maisemiin. Elizabeth tasapainoilee työn ja kodin välillä. Kaupungin saluuna tarvitsee uuden omistajan, mutta kenelle yritys lopulta myydään?

Odottaako Elizabethia uusi rakkaus, jota Jack viimeisessä viestissään vaimolleen toivoi.

Sydämen kutsumus -sarjan tutuista hahmoista tavataan muun muassa sheriffi Bill Avery (Jack Wagner), tohtori Carson Shepherdin (Paul Greene), Henry Gowen (Martin Cummins), Rosemary LeVeaux (Pascale Hutton), Leland "Lee" Coulter (Kavan Smith), Carson Shepherd (Paul Greene) ja Lucas Bouchard (Chris McNally). Uutena hahmona joukkoon liittyy ratsupoliisi Nathan Grant (Kevin McGarry).

When Calls the Heart. Käsikirjoitus: Michael Landon Jr. Tuotanto: Believe Pictures, Hallmark, Kanada/USA 2019.

Keskustele
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.