Hyppää pääsisältöön

Sydämen kutsumus – nuori opettaja uuden edessä, kanadalaisen draamasarjan 6. kausi

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla.
Hope Valleyn opettaja Elizabeth Thatcher (Erin Krakow, vas.) ja pormestari Abigail Stanton (Lori Loughlin). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media United States, LLC Yle TV1,sydämen kutsumus

TV1 maanantaista perjantaihin 20.1. - 3.2.2020 klo 17.10 - 17.50, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.30, Areenassa

Kanadan rajaseudulla sijaitseva Hope Valley on pikkukaupunki, jonka asukkaat ovat kuin yhtä suurta perhettä. Jokaisesta huolehditaan ja työtä tehdään yhdessä.

On kulunut melkein vuosi traagisista tapahtumista, joiden seurauksena kaikkien rakastama ratsupoliisi Jack Thorton menehtyi pelastustehtävissä. Miten leskeksi jääneen ja suuren menetyksen kokeneen opettaja Elizabeth Thatcherin (Erin Krakow) elämä sujuu nyt?

Kanadalaisesta suosikkisarjasta Sydämen kutsumus (7) on vuorossa uusi, kuudes tuotantokausi. Ensimmäisenä nähdään kaksi jouluun sijoittuvaa jaksoa, joiden jälkeen saadaan vielä yhdeksän jaksoa lisää. Sarjaan on tulossa seitsemäskin kausi!

Rajaseudun asukkaat valmistautuvat jouluun toinen toistaan tukien.

Elizabeth kantaa yhä sisällään surua, mutta myös hänen ja Jackin yhteistä rakkauden hedelmää. Hän on viimeisillään raskaana, ja koti pitää saada kuntoon ennen uutta tulokasta. Nuoren opettajan aloitekyky ei vain ole parhaimmillaan.

Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla.
Sheriffi Bill Avery (Jack Wagner). Ihastuttava kanadalaissarja jatkuu uuden kuudennen kauden jaksoilla. Kuva: Crown Media United States, LLC Yle TV1,sydämen kutsumus

Aaton lähestyessä paikkakunnalle saapuu liuta lapsia ja kaksi nuorta naista. He ovat perustamassa uutta orpokotia auttaakseen maailmassa yksin jääneitä lapsia. Heillä on päätökseen henkilökohtainen syy, ja tästä joulusta piti tulla ensimmäinen yhteinen joulu.

Hope Valleyn lapset ja aikuiset saavat tilaisuuden näyttää, mitä tarkoittavat hyvyys ja aito välittäminen.

Kun arki koettaa, Hope Valleyssa puhaltavat muutoksen tuulet. Pormestari Abigail Stanton (Lori Loughlin) tuo uusinta tekniikkaa maisemiin. Elizabeth tasapainoilee työn ja kodin välillä. Kaupungin saluuna tarvitsee uuden omistajan, mutta kenelle yritys lopulta myydään?

Odottaako Elizabethia uusi rakkaus, jota Jack viimeisessä viestissään vaimolleen toivoi.

Sydämen kutsumus -sarjan tutuista hahmoista tavataan muun muassa sheriffi Bill Avery (Jack Wagner), tohtori Carson Shepherdin (Paul Greene), Henry Gowen (Martin Cummins), Rosemary LeVeaux (Pascale Hutton), Leland "Lee" Coulter (Kavan Smith), Carson Shepherd (Paul Greene) ja Lucas Bouchard (Chris McNally). Uutena hahmona joukkoon liittyy ratsupoliisi Nathan Grant (Kevin McGarry).

When Calls the Heart. Käsikirjoitus: Michael Landon Jr. Tuotanto: Believe Pictures, Hallmark, Kanada/USA 2019.

Keskustele