Hyppää pääsisältöön

Beethoven 250: Beethovenin sävel on vapaa

Ludvig van Beethoven
Ludvig van Beethoven Ludwig van Beethoven

Säveltäjä Ludwig van Beethovenin (1770-1827) syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 250 vuotta. Sen kunniaksi vuoden ensimmäinen Sävel on vapaa lauantaina 25.1. on omistettu yksinomaan Beethovenin musiikille tai sovituksille Beethovenin teoksista.

Suoran puhelintoivekonsertin juontajina ovat syvällinen Beethoven-tuntija, pianotaiteilija Paavali Jumppanen ja musiikkitoimittaja Outi Paananen. Erikoispitkä suora lähetys kestää Yöklassisen alkuun klo 23.10 saakka.

Toivo siis juuri sitä Beethovenin teosta, jonka olet aina halunnut kuulla. Voit lähettää toiveesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse: savel.vapaa@yle.fi. Kirjoita viestiin mahdollisimman tarkat tiedot toivemusiikistasi sekä puhelinnumerosi. Sähköpostitoiveita otetaan vastaan lähetyspäivään klo 17 saakka.

Puhelinlinjat Pasilaan aukeavat lähetyspäivänä klo 18, toiveita voi soittaa numeroon 09 144 800.

Beethovenin Sävel on vapaa Yle Radio 1:ssä 25.1.2020 klo 19.02 - 23.10. Sekä tietysti Yle Areenassa.

Ohjelman suunnittelusta vastaa Timo Asikainen.

Täytä lomake.