Hyppää pääsisältöön

Rock-klubi Kerubi, Joensuu

Kopiopapereita joilla mustalla tussilla tekstattu musiikkikappaleiden nimiä, teipattuina seinään mustalla eristysteipillä.
Klubilla esiintyy paljon kotimaisia artisteja. Kopiopapereita joilla mustalla tussilla tekstattu musiikkikappaleiden nimiä, teipattuina seinään mustalla eristysteipillä. Kuva: Eva Pursiainen / Yle melodiat

Legendaarinen rock-klubi Kerubi on itäisen Suomen musiikkielämän kiintopiste. Keikkoja, klubeja sekä ravintola.

  • Kerubi on rock-klubi Joensuussa. Se sijaitsee Ilosaaressa, pienessä saaressa Pielisjoella Joensuun keskustan tuntumassa.
  • Kerubi on itäisen Suomen tärkeimpiä keikkapaikkoja ja toimii myös paikallisten nuorten musiikintekijöiden ponnahduslautana.
  • Tiloissa toimii myös ravintola. Tarkista aukioloajat ja tarjonta nettisivuilta.
  • 1990-luvulla perustetulla Kerubilla on vaiheikas historia, ja se on ehtinyt muuttaa useaan otteeseen ja muuttua samalla. Alkuperäinen Kerubi oli hämyinen baari keskustassa. Nykyisellä paikallaan Karjalantalossa klubi on pitänyt majaa vuodesta 2011.
Grafiikkaa: sininen viiva, oikealla sininen nuoli
Grafiikkaa: sininen viiva, oikealla sininen nuoli

Kenelle: Musiikin ystäville, ruokapaikkaa matkallaan etsiville. Keikoille on yleensä 18 vuoden ikäraja.
Milloin: Vuoden ympäri.
Löydä perille: Siltakatu 1 (Ilosaari), 80100 Joensuu. Kerubiin on rautatiasemalta parisadan metrin kävelymatka ja torilta noin puoli kilometriä.

Katso video:

Lue artikkeli:

Rohtuneen rockklubin tarina – Joensuun musiikkielämän sydän on monelle muistoja tulvillaan

Alkuperäinen hämyinen pieni rock-baari keskeltä kaupunkia löysi vuosien etsikko-aikojen jälkeen paikkansa Joensuun sydämestä Ilosaaresta, Karjalantalolta. Minulle paikka on muistoja tulvillaan: kesäiset yöuinnit, nuoruuden hulvattomat bändi-illat ja Ilosaarirockit, jatkobileet rannalla, ensirakkaus... – ja yhä suuntaamme usein sinne, kun lähdemme viettämään iltaa ulos yhdessä.― Yleisövinkki Egenlandille

Yli 100 ainutlaatuista kotimaan matkakohdetta Egenlandin kartalla


Tutustu Egenlandin muuhun sisältöön täältä. Egenland on kaksikielinen matkaopas Suomeen, joka esittelee yleisön lähettämien matkavinkkien parhaimmistoa.
Keskustele

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Egenland

Uusimmat sisällöt - Egenland