Hyppää pääsisältöön

Durrellin perhe – värikkään brittisarjan 4. kausi, jännittäviä käänteitä Korfulla

Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja.
Durrellin perhe eli Leslie (Callum Woodhouse), Larry (Josh O'Connor), Gerry (Milo Parker), Margo (Daisy Waterstone) ja Louisa-äiti (Keeley Hawes). Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja. Kuva: Sid Gentle Films / BBC Yle TV1,Durrellin perhe

TV1 perjantaisin 24.1. - 28.2.2020 klo 19.00 - 19.55, Areenassa

Tervetuloa Korfulle – Louisan korkeatasoiseen täysihoitolaan!

Maksavia asiakkaita on tosin vasta yksi, mutta toimelias perheenäiti Louisa Durrell (Keeley Hawes) luottaa ideaansa ja tulevaisuuteen.

Lämminhenkinen brittidraamasarja Durrellin perhe palaa ruutuun. Vuorossa on sarjan uusi, neljäs ja samalla viimeinen tuotantokausi. Perhe on asettunut Korfulle ja kaikki miettivät, miten saisivat ansaittua elantonsa saarella. Edessä on monta jännittävää käännettä!

Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja.
Gerry-poika (Milo Parker) osaa aina yllättää Louisa-äidin (Keeley Hawes). Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja. Kuva: Sid Gentle Films 2019 Yle TV1,Keeley Hawes,Durrellin perhe

Uuden kauden kuudessa jaksossa seurataan, miten Louisan täysihoitola ottaa tuulta siipien alle. Tytär Margo (Daisy Waterstone) haaveilee kampaajan ammatista ja kuopus Gerald (Milo Parker) ilmoittaa perustavansa saarelle – eläintarhan.

Täysihoitolan vieraalle pitäisi järjestää ohjelmaakin ja Lesliellä (Callum Woodhouse) on omasta mielessään loistava ajatus. Gerry-veljellä on asiasta oma mielipiteensä ja reipas nuorukainen ryhtyy toimenpiteisiin.

Kaiken vilskeen keskellä perheen kirjailija Larry (Josh O’Connor) yrittää keskittyä kirjoittamiseen. Uskollinen taloudenhoitaja Lugaretzia (Anna Savva) paukuttaa uutta kumistinta päätään pyöritellen!

Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja.
Autonkuljettaja Spiro Halikiopoulos (Alexis Georgoulis). Lämminhenkisen brittisarjan päätöskaudella seurataan perheen jännittäviä seikkailuja. Kuva: Sid Gentle Films 2019 Yle TV1,Alexis Georgoulis,Durrellin perhe

Entä Louisa-äidin sydämenasiat? Kolmannen kauden päätteeksi hän joutui hyvästelemään autonkuljettaja Spiro Halikiopouloksen (Alexis Georgoulis), joka oli perheen tuki ja turva alusta lähtien. Pitkiä katseita on yhä luvassa, kun Louisa ja Spiro tapaavat jälleen.

Durrellin perhe -sarjan päätöskauden muissa rooleissa näyttelevät Lucy Black (Grantchester), Miles Jupp (Panta kaulassa), Yorgos Karamihos, Konstantinos Symsiris, Olivia Lebedeva-Alexopoulou, Elli Tringou, James Cosmo (Game of Thrones, Shetlandsaarten murhat), Felicity Montagu (Turhuuden turuilla), Jeff Rawle (Harry Potter, Hollyoaks), Alex Macqueen (Hiljainen todistaja, Holby Cityn sairaala) ja Marina Aslanoglou.

Englantilaisen eläintieteilijän Gerald Durrellin omaelämäkerrallisiin romaaneihin perustuva draamasarja kuvaa leskiäidin ja hänen neljän lapsensa suurta elämänmuutosta 1930-luvulla.

The Durrells. Käsikirjoitus: Simon Nye. Tuotanto: BBC, Britannia, 2019.

Keskustele