Hyppää pääsisältöön

Kunnes kuolema heidät erottaa – Kotikadun kausi 13 on nyt Areenassa

Kotikadun Kimmo Söder (Jarkko Sarjanen) ja Laura Mäkimaa (Pirjo Moilanen) menevät naimisiin. Suudelma vihkimisen jälkeen.
Kimmo (Jarkko Sarjanen) ja Laura (Pirjo Moilanen) menevät naimisiin Kotikadun kaudella 13. Kotikadun Kimmo Söder (Jarkko Sarjanen) ja Laura Mäkimaa (Pirjo Moilanen) menevät naimisiin. Suudelma vihkimisen jälkeen. Kuva: Yle/Jyrki Valkama Kotikatu

Kotikadun kausi 13 alkaa surullisissa tunnelmissa. Mäkimaiden perheessä läsnä on kuolema, hiipuva rakkaus ja rahaongelmat. Luotoloilla noustaan jaloilleen, iloitaan elämän ihmeistä ja rakennetaan tulevaisuutta. Kauden 13 lisäksi Areenassa on katsottavissa myös kaudet 1, 2 ja 12.

Kotikadun kausi 13, jaksot 409-442.

Kimmo Söder (Jarkko Sarjanen) on sairastunut syöpään, eivätkä hoidot tuota tulosta, joten hän palaa sairaalasta kotiin perheensä luo. Kimmo ja Laura Mäkimaa (Pirjo Moilanen) sinetöivät viimein vahvan rakkautensa ja lupaavat olla yhdessä elämänsä loppuun asti.

Mäkimaiden perheiden murheet eivät lopu tähän. Eevan (Lena Meriläinen) on vaikea enää nähdä toimivaa parisuhdetta Pertin (Jukka Puotila) kanssa. Maija (Tiina Rinne) järjestelee omaisuuttaan, mutta Pertti ei katso äitinsä päätöksiä suopeasti.

Nämä jaksot nähdään kaudella 13

409: Tanssii hiomakoneen kanssa
410: Elämä jatkuu
411: Rakastaa, ei rakasta
412: Tärkeä kysymys.
413: Mää opetin sille valssit ja foksit.
414: Tahdotko sinä
415: Jannen piinaviikko
416: Muisto menneisyydestä
417: Hiljainen hetki
418: Hautajaispäivä
419: Loppu hyvin
420: Karinin paluu
421: Myrkky vai loukku?
422: Törmäyksiä
423: Kenen elämä
424: ...ja ihmisillä hyvä tahto
425: Kymmenen pistettä
426: Uusi elämä
427: Ratkaisuja
428: Asiat kuntoon
429: Hyviä neuvoja
430: Herkkukori Pietarista
431: Ratkaisevia siirtoja
432: Vapautta kohti
433: Tutustutaan
434: Uusia suuntia
435: Monenlaista huolenpitoa
436: Ristiäiset
437: Rahahuolia
438: Pehmeä paketti
439: Lähtöruudussa
440: Elämä pelissä
441: Lähtökuopissa
442: Afrikka kutsuu

Sinä olet valinnut oman tapasi toimia. Sinulla ei tule olemaan pikkurahan puutetta.― Maija perustelee päätöstään Pertille.

Niina (Ria Kataja) ja Teemu Luotola (Ville Keskilä) saavat lapsen ja elävät onnellista pikkulapsiarkea. Huonosti nukutut yöt rasittavat perheen onnea. Myös Niina ja Teemu riitelevät Mäkimaan Maijan raha-asioista.

Karin Luotola (Anitta Niemi) potee uupumusta ja Wanhan Bensiksen velat painavat ravintolaa. Ronja Rouhiainen (Pamela Tola) tukee Karinia ja pyörittää ravintolan asioita oman tahtonsa mukaan. Nopealiikkeinen ja kaunis Ronja aiheuttaa närää Hessun (Petteri Jamalainen) ja Dannyn (Anni Turunen) suhteessa ja yrittää horjuttaa myös Teemun uskollisuutta.

Kuvassa etualalla Kotikadun Ronja Rouhiainen (Pamela Tola) joka katsoo kuvasta ulos. Ronjaa katsoo Danny Pennanen (Anni Turunen).
Ronja Rouhiainen (Pamela Tola) aiheuttaa Danny Pennasessa (Anni Turunen) mustasukkaisia tunteita. Kuvassa etualalla Kotikadun Ronja Rouhiainen (Pamela Tola) joka katsoo kuvasta ulos. Ronjaa katsoo Danny Pennanen (Anni Turunen). Kuva: Yle/Janna Davidova Kotikatu,Pamela Tola,Anni Turunen
Kotikadun Hannes (Risto Autio) pitää sylissään Timo-Veliä (Viljami Penttilä). Vierellä seisoo Karin (Anitta Niemi).
Hannes (Risto Autio) palaa Helsinkiin kertomaan uutisia Karinille (Anitta Niemi) ja Timo-Velille (Viljami Penttilä). Kotikadun Hannes (Risto Autio) pitää sylissään Timo-Veliä (Viljami Penttilä). Vierellä seisoo Karin (Anitta Niemi). Kuva: Yle/Seppo Sarkkinen Kotikatu,Risto Autio,Anitta Niemi

Ninni Luotola (Nelly Hristova) ja Janne Mäkimaa (Misa Nirhamo) suunnittelevat loppuelämänsä onnea. Urahaaveet vievät paria eri suuntiin, mutta kumman tahto ratkaisee?

Partasilla Onni (Sulevi Peltola) ostaa auton, Anja (Eeva Litmanen) haaveilee Pietarista, eikä Tuulin (Siiri Sinnemäki) rakkaus ei ole kestävää. Tuija Kangasharju (Laura Malmivaara) auttaa Roope Johannesta (Janne Virtanen) kuntoutumaan ja kuntoutumisella onkin varsin onnekkaat seuraukset.

Kotikadun ensimmäinen ja toinen kausi ovat katsottavissa 12. huhtikuuta asti.
Kautta 12 voit katsoa 22. huhtikuuta asti ja kautta 13 heinäkuun 22. päivään saakka.