Hyppää pääsisältöön

Valtteri Lehtinen jännittävän paikan edessä: "Pahempaa kuin esiintymisjännitys!"

Valtteri Lehtinen ja Säkylän varuskunnan panssarivaunu
Valtteri Lehtinen ja Säkylän varuskunnan panssarivaunu Galaxi

Uusi vuosikymmen ja uudet unelmat! Jo kymmeniä haaveita toteuttanut Galaxin ohjelma Villien Toiveiden Virasto vaihtaa nimensä uuden vuosikymmenen kunniaksi. Uusi nimi sarjalle on VTV – Villien toiveiden Valtteri, ja sarjan juontajana jatkaa Valtteri Lehtinen. Sarjan perusidea säilyy nimimuutoksesta huolimatta. Jokaisessa VTV-jaksossa onnekas Galaxin katsoja kokee yllätyksen ja pääsee toteuttamaan unelmansa Valtterin kanssa.

Valtteri Lehtinen on kokenut esiintyjä ja katsojille tuttu Galaxin lisäksi myös muun muassa Ylen Uusi Päivä -draamasta, Areenan somesta ja Nelosen Syke-draamasarjasta. Valtteri valitsee VTV-sarjassa toteutettavat haaveet yhdessä ohjelman tuottajan Krista Karppisen kanssa. Jokainen hakemus luetaan läpi.

– Me ei tiedetä hakijasta mitään muuta kuin nimi, ikä ja haave. Kaikki ovat tasa-arvoisia hakuprosessissa. Se tekee tästä pelottavinta, että aina jonkun tuntemattoman haavetta järjestetään, Valtteri kertoo.

Pahempaa kuin esiintymisjännitys

Jokaisen jakson alussa toteutettavan koululaisen haave alkaa yllätyshetkestä. Valtteri on ollut mukana yllättämässä ja toteuttamassa jo kymmeniä haaveita, mutta aina yllätyshetki on jännittävä.

– Tuntuu, että mä oon hullu, kun mä teen tämmöstä!

Valtteri vertaa jännitystä esiintymisjännitykseen. Näyttelemisessä ja esiintymisessä on kyse vain omasta suorituksesta, mutta tässä ohjelmassa Valtteri jännittää koko toisen unelman toteutumisen puolesta. Jokaista unelmaa ja jaksoa edeltää valtava suunnittelutyö. Lopulta yllätyshetki on vain yhdestä sekunnista kiinni. Kukaan yllätetty ei ole kieltäytynyt ja kaikkien unelmat on päästy toteuttamaan.

Päivä sotilaana

Villien toiveiden Valtteri -sarjan avausjaksossa toteutetaan 8-vuotiaan Vertti Tuitun armeijahaave. Valtteri vie Vertin Säkylän varuskuntaan, jossa he suorittavat päivän ajan armeija-aiheisia haasteita ja tutustuvat armeijan eri tehtäviin.

– Mieleenpainuvaa oli se, miten intohimoisesti Vertti suhtautui haaveeseensa. En mä suhtaudu semmoisella intohimolla mihinkään tässä elämässä, niin kuin Vertti armeijaan, Valtteri naurahtaa.

VTV on toteuttanut jo kymmeniä erilaisia, mutta aina yhtä tärkeitä haaveita. Unelmia ovat toteuttaneet sarjan eri kausilla Valtteri Lehtinen ja Ella Tarmo. Kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot löytyy Areenasta.

  • Värityskuva pääsiäiseksi

    Gorilla on munavaras!

    Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

  • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

    Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

    Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.