Hyppää pääsisältöön

Kutsu Yle kahville jatkuu – näin kutsut meidät kylään

Viisi hymyilevää ihmistä, kaksi miestä ja kolme naista katsovat suoraan kännykkäkameraan.
Kahvikutsuilla keuruulaisen perheen luona kesällä 2019. Viisi hymyilevää ihmistä, kaksi miestä ja kolme naista katsovat suoraan kännykkäkameraan. Yle,kutsu yle kahville

Suuren suosion saaneet kahvikutsut jatkuvat keväällä. Tarkoitus on oppia lisää siitä, kuinka Yle voisi palvella paremmin erilaisia ja eri puolilla maata asuvia suomalaisia.

Keväällä 2019 me yleläiset yllätyimme iloisesti, kun saimme useita satoja kutsuja kahville. Luimme jokaisen kutsun tarkoin. Vuoden loppuun mennessä lähes 350 yleläistä kävi kahvittelemassa kaikkiaan yli 1 500 suomalaisen kanssa.

Kokemukset olivat rohkaisevia. Saimme kehitysehdotuksia, valtavasti ohjelmaideoita, kritiikkiä ja hyviä huomioita siitä, miten Yle voisi olla entistä parempi juuri sinulle. Opimme kahvikutsuilla todella paljon.

Saimme paljon suorapuheista kritiikkiä. Meidän Ylessä pitää kuunnella näitä ihmisiä ja ottaa heidän kritiikkinsä todesta, jos haluamme kehittyä mediayhtiönä.― Lukas Rusk, toimittaja ja uutispäällikkö

Nyt on uusien kahvien aika. Haluaisimme kuulla, minkälaiset aiheet ovat sinulle tärkeitä. Mitä toivoisit meidän käsittelevän enemmän? Kuinka me Ylessä voisimme palvella sinua paremmin?

Tulemme mielellämme tapaamaan perheitä, työporukoita, kaveripiirejä, harrastusseuroja, opiskelupoppoita tai muita ryhmiä ympäri Suomen. Olitpa sitten aktiivinen Ylen ystävä tai harvemmin Yleä seuraava, kokoa porukka ja ota yhteyttä.

Käymme tänä keväänä vierailuilla maalis–toukokuussa. Kylään tulee tavallisimmin 2–4 yleläistä. Mukana voi olla yleisölle tuttuja tekijöitä tai niitäkin, joita et vielä tunne. Meitäkin on moneen lähtöön: toimittajia, kuvaajia, juontajia, urheiluselostajia ja monia muita ammattilaisia.

Olisi suotavaa, että ottaisitte huomioon millaista on meillä täällä maalla. Katsottaisitte maailmaa useammin muualta kuin Helsingistä.― Kutsujan kommentti

Emme ole vierailuilla tekemässä juttuja vaan kuuntelemassa teitä. Ja pullat tuomme tullessamme.

Jos saamme paljon vierailukutsuja, joudumme valitettavasti valitsemaan kyläpaikkojen välillä. Otamme lähiviikkoina yhteyttä niihin ryhmiin, joiden vieraaksi olemme tulossa.

Voit esittää kutsun tällä lomakkeella. Voit lähettää kutsun myös kirjeellä osoitteeseen:

Yle
Kutsu Yle kahville
PL 17
00024 Yleisradio

Esitäthän kutsusi viimeistään 7.2.2020. Kaikki kutsut käsitellään luottamuksellisesti. Toivottavasti tapaamme!