
Julkaistu . Päivitetty
Kun puhutaan ruoan ympäristöystävällisyydestä, samat myytit nousevat usein esille. Testaa tiedätkö totuuden väitteiden takana.
Asiantuntijoina jutussa: erikoistutkija Minna Kaljonen Syke, erikoistutkija Seppo Knuuttila,Syke, ohjelmapäällikkö Jussi Nikula WWF ja suojeluasiantuntija Mari Koistinen WWF.
EDIT: Poistettu viittaukset Itämeriridinner-haasteeseen. Kampanja on päättynyt. 23.9.2020/Tiina Jensen
EDIT: Poistettu toimimattomia linkkejä /Hannamari Vallila 2.9
Ilmasto ja ympäristö
- Vieläkö muistat nämä 6 uutista? Luonnossa tapahtui viime vuonna myös paljon hyvää
- Tuomo Kuitunen kartoitti Luopioisten kasvit: 30 vuodessa kolmasosa lajeista vaihtui, samalla muuttui myös eläimistö
- Muistatko lapsuutesi perhoset? Syötä syntymävuotesi ja katso, miten niille on käynyt, kun ilmasto ja elinympäristöt muuttuvat
- Ahdistaako ilmaston lämpeneminen? Kotimainen villikala on ilmaston kannalta erinomaista proteiinia
- Hampurilainen, matka, lounas – ostosten päästöjä voi hyvittää, mutta yrityksiltä vaaditaan läpinäkyvyyttä: “Tilanne on villi länsi”