Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudu yleisöksi Uuden Musiikin Kilpailuun 2020!

Teksti "ilmoittaudu yleisöksi UMK-finaaliin" purppuran värisen grafiikan edessä.
Teksti "ilmoittaudu yleisöksi UMK-finaaliin" purppuran värisen grafiikan edessä. Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu 2020,Uuden Musiikin Kilpailu

Tule mukaan kokemaan kevään jännittävin kotimainen musiikkikilpailu Tampereen Mediapoliksessa!

Ilmoittautuminen UMK-finaalin yleisöksi aukeaa maanantaina 3.2. klo 9 tästä linkistä. Ilmoittautuminen on tällä hetkellä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.

Suorassa lähetyksessä Tampereen Mediapoliksessa 7.3. klo 21 kilpailevat Tika, Erika Vikman, Aksel Kankaanranta, F3M, Sansa ja Catharina Zühlke. Voittaja edustaa Suomea toukokuussa vuoden 2020 Euroviisuissa Rotterdamissa.

Täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen lunastat paikkasi suorassa tv-lähetyksessä. Voit ilmoittaa maksimissaan kaksi ihmistä kerrallaan. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lippu ja lisätietoa tapahtumasta lähetetään vahvistussähköpostissa. Jos et saa vastausviestiä heti, tarkista, ettei se ole mennyt roskapostikansioosi.

Finaalin ollessa täynnä voit ilmoittautua jonotuslistalle. Mikäli joku peruu, sinun on mahdollisuus saada paikka jonosta. Paikkoja vapautuu lisää myös sitä mukaa kun lavarakennelmat tarkentuvat.

Tervetuloa mukaan vuoden 2020 viisuhuumaan!
#UMK20