Hyppää pääsisältöön

Euroviisuissa kaikki ovat yhtä suurta viisuperhettä – osallistu "Love is my favourite song" -musiikkivideon tekemiseen! – In Eurovision, everyone is one big happy Eurovision family. Want to be in the music video of "Love is my favourite song"?

Sonja Lumme ja Rune Nathaniel Atomic Spa -studiolla.
Love is my favourite song! Euroviisulegenda Sonja Lumme ja Rune Nathaniel Atomic Spa -studiolla. Sonja Lumme ja Rune Nathaniel Atomic Spa -studiolla. Kuva: Laura Mainiemi / YLE Sonja Lumme,Studio,euroviisudokumentti

Haluatko sinä osallistua euroviisurakkautta ja -fanitusta ylistävän Love is my favourite song -musiikkivideon tekemiseen? In English - read below!

Love is my favourite song -biisin esittävät yhdessä euroviisulegenda Sonja Lumme ja euroviisufanit, ja se liittyy maailman ensimmäiseen euroviisufanien elämästä kertovaan Eurovision Diaries -dokumenttielokuvaan. Dokkarin Suomen ensi-ilta on Ylellä 13. huhtikuuta 2020.

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella lyhyt, enintään 30 sekunnin videoklippi tai valokuva, jossa näkyy koko euroviisumaailman ja -fanituksen upeus – se, miltä viisurakkaus juuri sinusta tuntuu, mitä viisut juuri sinulle merkitsevät! Voit tanssia, hyppiä, piirtää käsilläsi sydämiä, puhallella saippuakuplia, laulaa kylvyssä... mitä vain ikinä sinulle viisufanina tulee mieleen! Osallistu 1.3.2020 mennessä.

Love is my favourite song -kappale ja -musiikkivideo julkaistaan maaliskuussa 2020. Kappaleen on säveltänyt Mikko "Tamu" Tamminen. Sonja Lumme oli Suomen euroviisuedustaja 1985 kappaleellaan Eläköön elämä, ja sen sijoitus oli 9.

In Eurovision, everyone is one big happy Eurovision family. Want to be in the music video of "Love is my favourite song"?

Eurovision legend Sonja Lumme and Eurovision fans perform the song Love Is My Favourite Song together. The song is closely connected to the first documentary about Eurovision fans in the world, Eurovision Diaries, that will premiere 13 April 2020 in Finland. Do you want to be a part of making the music video?

Send us a short (30 sec max) video clip or a phtoa portraying the fabulousness of the Eurovision world, what your love for Eurovision feels like and what Eurovision means to you. You can dance, jump, make hearts with your hands, blow bubbles, sing in the bath, or do whatever you can think of. Send your content at the latest 1 March 2020.
at
The song Love Is My Favourite Song and the music video will be published in March 2020. The song was composed and produced by Mikko “Tamu” Tamminen. Sonja Lumme performed the Finnish Eurovision entry Eläköön elämä in 1985 and became 9th.

Love is my favorite song

Love is my favorite song
I can’t get it off my mind
oh baby loving keeps me holding on
And you’re the reason why

I, I didn’t think I could be moving on
All I saw was you
You always made me feel like I was strong,

Now somehow my
Heart is broken but keeps on beating
I’m crazy to keep on believing
but I can’t deny this feeling
I’m still singing

Love is my favorite song
I can’t get it off my mind
oh baby loving keeps me holding on
And you’re the reason why

We, when we were good it was like nothing else,
but the seasons change
Don’t know when summer comes around again,

but it’s okay
I know I won’t lose this feeling
I’m still singing

Love is my favorite song
I can’t get it off my mind
oh baby loving keeps me holding on
And you’re the reason why

’cause baby you showed me how
it feels to fly
And though now I’m crashing down
I’d do it again a million times...!

© 2019 Elements Music

Sonja Lumme ja Rune Nathaniel Atomic Spa -studiolla.
Love is my favourite song! Sonja Lumme, Rune Nathaniel ja Mikko "Tamu" Tamminen Atomic Spa -studiolla. Sonja Lumme ja Rune Nathaniel Atomic Spa -studiolla. Kuva: Laura Mainiemi / YLE Sonja Lumme,Studio,euroviisudokumentti

Euroviisufanien elämästä kertova Eurovision Diaries ensiesitetään Ylellä 13.4.2020. Ohjaus Pia Asikainen.
First documentary about Eurovision fans in the world, Eurovision Diaries, premiere 13 April 2020 in Finland, directed by Pia Asikainen.

Toimitukselta: 2.3.2020 Osallistumislomake suljettu ja osallistuminen päättynyt.