Hyppää pääsisältöön

Keskustele tässä osakesäästötileistä!

Uusi laki on mahdollistanut osakesäästötilin avaamisen osakesijoittajille tämän vuoden alusta.
Tilejä on jo avattu kymmeniä tuhansia. Miten ne käytännössä toimivat ja ketä ne lopulta palvelevat?
Juho-Pekka Rantalan vieraina ovat sijoituspankki Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri.

Kommentit
 • Muistatko vielä Kouri-kaupat? Keskustele tässä aiheesta

  Kouri-kaupat hämmensivät talouselämää.

  Kouri-kaupat kuohuttivat suomalaista talouselämää. 1980-luvun loppuun ajoittunut tapahtumasarja oli yksi Suomen suurimmista pörssikaupoista, joiden arvo oli kaikkiaan noin kolme miljardia markkaa. 30 vuotta sitten Suomen Kuvalehti paljasti, miten ns. Kouri-kauppojen voitot jaettiin ja mikä oli Kansallispankin rooli siinä.

 • Hartauspuhujat kesäkuussa

  Yle Radio 1:n hartauspuhujat kesäkuussa 2021

  Aamuhartaus ma-la klo 6.15 ja 7.15 (uusinta). Iltahartaus ma-pe klo 18.50, ehtookellot ja iltahartaus la klo 18.00. Iltahartauden uusinta ma-la klo 23.00.

 • Missä se klitoris on?

  Ja muita seksuaalisesta hyvinvoinnista nousevia mietteitä

  Veikkaan, että aika harva on ennen käynyt Leena Uotilan, Taisto Oksasen, Vuokko Hovatan, Laura Malmivaaran, Riitta Elstelän tai vaikkapa Jaana Saarisen tulkitsemien roolihenkilöiden kanssa seksiklubilla ja homosaunassa tai kokeillut sitomista tai erilaisia rakasteluasentoja.

 • Mitä haluat tietää kvanttitietokoneista? Keskustele tässä aiheesta

  Kvanttitietokoneet muuttavat elämämme.

  Kvanttitietokoneet mullistavat tulevaisuutemme. Nykyisiä supertietokoneitamme moninkertaisesti tehokkaampien kvanttitietokoneiden uskotaan ratkaisevan vastaisuudessa nyt lähes mahdottomalta tuntuvia ongelmia esimerkiksi lääketieteessä ja ruuantuotannossa. Miten kvanttitietokoneet toimivat ja miten ne muuttavat elämäämme ja talouttamme? Mikä maksaa?