Hyppää pääsisältöön

Mitä sinä keräilet? Lähetä kuva kokoelmastasi Strömsöhön

Pienoispulloja puupöydällä.
Viikon Strömsö-jaksossa juontaja Jonas Sundström esittelee kokoelmansa pienoispulloista. Pienoispulloja puupöydällä. Kuva: Aja Lund Strömsö

Lautasliinoja, posliinielefantteja, jääkiekkokortteja ja traktoreita. Ihmiset keräilevät nykyisin nostalgisista syistä, säilyttääkseen muistoja, kuuluakseen yhteisöön tai vain siksi, että se on hauskaa.

Strömsö omistaa jakson keräilyn kiehtovalle maailmalle. Tämän viikon jaksossa juontaja Jonas Sundström tapaa keräilijä Aja Lundin Purmosta. Hän kerää kaikkea rasioista ja lautasliinoista hampaisiin ja leikkaustarvikkeisiin.

Sundström esittelee oman minipullokokoelmansa. Pulloja on paljon, mutta niitä oli vielä enemmän ennen kuin isoveli joi osan kokoelmasta.

Nyt on sinun vuorosi esitellä ylpeänä magneetti-, moottorisaha- tai muumimukikokoelmasi.

Mitä sinä keräilet? Osallistu ”Strömsö keräilee”-tempaukseen.

Kirjoita muutama rivi kokoelmastasi ja lähetä kuva siitä Strömsöhön WhatsAppilla: 044 421 4632. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse osoitteeseen stromso@yle.fi

Lähetä kuva viimeistään 29.2.2020.

Voit voittaa Strömsö-kassin

Julkaisemme kuvat Strömsön verkkosivuilla. Sitten voimme nauttia toistemme kiehtovista kokoelmista samalla kun esittelemme omamme.

Me julkaisemme mielellämme kuvan hienosta kokoelmastasi, mutta ellet halua paljastaa enempää arvokkaasta Fabergé-munakokoelmastasi, saat esiintyä nimettömänä.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme Strömsö-kassia.