Joskus täytyy venyttää rajojaan ja kokeilla uusia makuyhdistelmiä. Majoneesin ja sinapin täyteläisyys ja omenan ja hapankaalin hapokkuus nostavat tämän voileivän aivan uudelle tasolle.
Saksalainen voileipä
Ainekset, 4 annosta:
- 8 viipaletta levain-hapanjuurileipää (tai muuta vastaavaa leipää)
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 1 rkl majoneesia
- 8 viipaletta savukinkkua
- 100 g emmentalia
- 2 suolakurkkua (ohueksi pitkittäin viipaloituna)
- 1 vihreä omena (viipaloituna kahdeksaksi viipaleeksi)
- 200 g hapankaalia
Tee näin:
- Levitä leivänviipaleilla majoneesia ja Dijon-sinappia, pane päälle juustoa, kinkkua, omenaa, suolakurkkua ja tasainen kerros hapankaalia ja päälle toinen leipäviipale. (Sijoita keskimmäiseksi esimerkiksi omena ja hapankaali, jotka eivät tarvitse paljon lämpöä).
- Grillaa voileipägrillissä, parilagrillissä tai halsterissa noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.

Oliko tämä mielestäsi hyvä resepti? Anna arviosi tai katso mitä muut olivat mieltä: