Hyppää pääsisältöön

Mitä tapahtui, kun pahaa-aavistamattomat faijat tutustuivat Ylen supersuosittuun nuorten sarjaan? "Mulla on henkisesti raiskattu olo!"

Faijat reagoi
Marko, Otto, Tomi ja Joni ottivat haasteen vastaan ja tutustuivat itselleen vieraaseen maailmaan. Faijat reagoi Yle Areena

Yle Areena muodosti neljästä rohkeasta faijasta nuorten sisältöjä ruotivan faijaraadin tarkoituksenaan rakentaa siltoja sukupolvien välille. Kuvauksissa koettiin niin riemua, epäuskoa kuin nostalgiaakin.

Youtubesta tunnetun Justimus-sketsiryhmän sarja Duo keräsi Yle Areenassa ennätykselliset katsojaluvut heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan: 2,16 miljoonaa katselukertaa.

Suursuosion saavuttanut sarja tavoitti erityisesti nuoret, mutta mitä mieltä teini-ikäisten kommelluksista ovat varsinaisen kohderyhmän ulkopuolelle jäävät faijat? Ymmärtävätkö he nuorisolaisten kasvukipuja?

Neljä rohkeaa isää ympäri Suomen tarttui Yle Areenan haasteeseen: Marko, Otto, Tomi ja Joni kokoontuivat ruotimaan sarjaa ja sen teemoja muodostaen asiantuntevan faijaraadin.

Mikä nuorten maailmassa sai Oton tuntemaan olonsa henkisesti raiskatuksi? Entä mikä kohtaus sai Markon ja Jonin repeämään hervottomaan nauruun? Katso koko video jutun alusta!

Kiinnostuitko Justimus esittää: Duo -sarjasta? Katso se täältä!

Lisää ohjelmasta

  • Yle Areena tarjoaa paljon kuunneltavaa lapsille

    Satuja, äänikirjoja, musiikkia ja kuunnelmia lapsille.

    Jos lapsen ruutuaika alkaa paukkua, apu löytyy Yle Areenan kuunneltavista lastenohjelmista. Siellä on tarjolla paljon satuja, äänikirjoja, kuunnelmia ja musiikkia, joita voi kuunnella myös leikkien äärellä tai päivän lepohetkien tukena. Nyt on hyvä hetki kuunnella vielä Tove Janssonin neljä Muumi-äänikirjaa, tekijänoikeussopimusten takia ne poistuvat Areenasta maaliskuun lopussa.

  • Kriminalisti, Modernit miehet, Rantahotelli – viikko 13 tarjoaa suosikkisarjojen uusia kausia!

    Yle parhaat ohjelmavinkit viikolle 13.

    Maaliskuu lähestyy loppuaan suosikkisarjojen uusien tuotantokausien sekä uuden norjalaisdraaman 22. heinäkuuta kera! Uusi norjalaisdraama 22. heinäkuuta palaa yhteen Norjan historian synkimmistä hetkistä. 22. heinäkuuta 2011 voimakas pommi räjähti hallituskorttelissa Oslon keskustassa. Kaksi tuntia myöhemmin alkoivat kohtalokkaat tapahtumat Utøyan saaressa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua