Hyppää pääsisältöön

Mitä tapahtui, kun pahaa-aavistamattomat faijat tutustuivat Ylen supersuosittuun nuorten sarjaan? "Mulla on henkisesti raiskattu olo!"

Faijat reagoi
Marko, Otto, Tomi ja Joni ottivat haasteen vastaan ja tutustuivat itselleen vieraaseen maailmaan. Faijat reagoi Yle Areena

Yle Areena muodosti neljästä rohkeasta faijasta nuorten sisältöjä ruotivan faijaraadin tarkoituksenaan rakentaa siltoja sukupolvien välille. Kuvauksissa koettiin niin riemua, epäuskoa kuin nostalgiaakin.

Youtubesta tunnetun Justimus-sketsiryhmän sarja Duo keräsi Yle Areenassa ennätykselliset katsojaluvut heti ensimmäisellä julkaisuviikollaan: 2,16 miljoonaa katselukertaa.

Suursuosion saavuttanut sarja tavoitti erityisesti nuoret, mutta mitä mieltä teini-ikäisten kommelluksista ovat varsinaisen kohderyhmän ulkopuolelle jäävät faijat? Ymmärtävätkö he nuorisolaisten kasvukipuja?

Neljä rohkeaa isää ympäri Suomen tarttui Yle Areenan haasteeseen: Marko, Otto, Tomi ja Joni kokoontuivat ruotimaan sarjaa ja sen teemoja muodostaen asiantuntevan faijaraadin.

Mikä nuorten maailmassa sai Oton tuntemaan olonsa henkisesti raiskatuksi? Entä mikä kohtaus sai Markon ja Jonin repeämään hervottomaan nauruun? Katso koko video jutun alusta!

Kiinnostuitko Justimus esittää: Duo -sarjasta? Katso se täältä!

Lisää ohjelmasta

Lue myös - yle.fi:stä poimittua