Hyppää pääsisältöön

Testaa millainen matkakumppani sinulle sopisi!

Mies katso kameraan, maailman kartta taustalla.
Kuva: Tuuli Laukkanen / Johanna Kannasmaa Mies katso kameraan, maailman kartta taustalla. radio-ohjelmat,Monet ovat minulta kysyneet

Etsitkö elämyksiä betoniviidakosta vai haluatko latautua auringossa lähellä puhdasta uima-allasta? Lähdetkö mieluummin eväsretkelle kaukaisimmalle rannalle vai haluatko syödä tuoretta lähiruokaa promenadin parhaassa ravintolassa? Veikko Halmetojan matkailuvinkit kertoo hyvistä ja huonoista matkakokemuksista, auttaa selviytymään lentohäpeästä ja paljastaa parhaat some-viestintävinkit.

Testaa, kenen kanssa kannattaa matkustaa!

Lisää ohjelmasta

 • Monet ovat minulta kyselleet miten selvitä poikkeusoloissa - Veikko Halmetojan vinkkejä kulttuurin nälkään

  Haaveilu ja suunnittelu ovat tärkeitä selviytymiskeinoja

  Monelle suomalaiselle ihmiskontaktit käyvät työstä. Jokainen kohtaaminen vie voimia ja tavallisen työpäivän jälkeen ollaan kotona valtavan väsyneitä, eikä haluta nähdä ketään. Puolisonkin katsetta vältellään, ja sohvalla katsotaan Putous-sketsejä kännykästä. Siinä mielessä pieni karanteeni saattaa jopa lisätä suomalaisten hyvinvointia

 • Testaa millainen matkakumppani sinulle sopisi!

  Kenen kanssa kannattaa lähteä matkalle.

  Etsitkö elämyksiä betoniviidakosta vai haluatko latautua auringossa lähellä puhdasta uima-allasta? Lähdetkö mieluummin eväsretkelle kaukaisimmalle rannalle vai haluatko syödä tuoretta lähiruokaa promenadin parhaassa ravintolassa?

 • Huvittavat ja ihanat isät – mokaileeko iskäsi yhtä hauskasti?

  Suosikkipodcastin isämokat: Onnittele isää huumorilla!

  Löytyikö isän puhelimesta arkaluontoisia kuvia äidistä? Sujahtiko iskän päähän hattu, joka ei ollutkaan oikeasti päähine? Kuulostaako tutulta, eli mokaileeko oma rakas isäsikin hassusti? Suosittu Kaverin puolesta kyselen -podcast teki isänpäivän kunniaksi spesiaalijakson, ja tässä Anna Karhunen ja Tiia Rantanen jakavat kavereiden hauskimmat isämokat. Kuuntele ja lue – naurutakuu!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua