Hyppää pääsisältöön

Kerro oma musiikkitoiveesi Lauantain toivottuihin levyihin

Levysoitin ja äänilevyjä.
Levysoitin ja äänilevyjä. Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle musiikki,Lauantain toivotut levyt,musiikkiohjelmat,Yle Radio 1 Musiikkiohjelmat,Yle Radio 1,musiikkiohjelma

Lähetä oma musiikkitoiveesi Lauantain toivottuihin levyihin. Lauantain toivotut on suosittu klassikko-ohjelma ja se on soinut radiossa jo vuodesta 1935 lähtien, mutta myös uudempi musiikki ja uudet tallenteet toiveklassisista ovat aina tervetulleita!

Jätä toiveesi alla olevalla lomakkeella. Voit lähettää toiveesi myös sähköpostilla osoitteeseen lauantain.toivotut@yle.fi tai postiosoitteeseen Lauantain toivotut levyt, PL 81, 00024 Yleisradio.

Taattuun tyyliin klassisesta populaarin kaartuva toivekonsertti on synnyttänyt ikivihreitä ja pitänyt monet suosikkisävelmät osana elävää radiotarjontaa. Ohjelman musiikki myös uudistuu ajan myötä, kun uusia levytyksiä ja uudempaa musiikkia toivotaan.

Lauantain toivotut Yle Radio 1:ssä lauantaisin klo 18.10 - 19.00. Ohjelma löytyy tietysti myös Yle Areenasta.

Täytä lomake.
 • Millaiset runot soivat? Toivo runoja musiikista tai musikaalisia runoja

  Yle Radio 1:ssä kuunnellaan runotoiveita

  Joskus tuntuu, että runo sulaa säveliksi. Mistä syntyy runojen musikaalisuus? Millainen runo sinun mielestäsi soi? Entä mikä runo kuvailee musiikkia tai soittamista parhaiten? Toivo musikaalisia runoja tai runoja, jotka kertovat musiikista. Runous soi ja laulaa Tämän runon haluaisin kuulla -lähetyksessä 29.5. Muodostuuko sanan ja sävelen liitto rytmistä vai sanojen helähtelystä?

 • Mitä haluat tietää valtionvelan hoidosta? Keskustele tässä aiheesta

  Valtiokonttori vastaa Suomen valtion velanotosta.

  Suomella on tällä hetkellä lähes 129 miljardia euroa valtionvelkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista asukasta kohden velkaa on kertynyt jo yli 23 tuhatta euroa. Koronakriisin myötä velkataakka kasvaa edelleen. Velanotto perustuu eduskunnan suostumukseen, mutta Valtiokonttori vastaa valtion velanhallinnasta. Miten velkajärjestelyt käytännössä oikein hoidetaan?

 • Jumalanpalvelukset kesäkuussa

  Yle Radio 1:n jumalanpalvelukset kesäkuussa 2021

  Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.

 • Sydämen ääni -musiikkimessu radiossa äitienpäivänä 9.5. klo 10

  Musiikkimessussa liitytään sukupolvien rukouskulkueeseen.

  Äidin sydämen lyönti on ensimmäinen ääni ja rytmi, jonka ihminen kuulee kohdussa. Rytmi on myös pyhiinvaeltajan askelilla. Sydämen ääni -musiikkimessu, joka lähetetään sunnuntaina 9.5. klo 10, kutsuu mukaan vaeltamaan levollisessa äänimaisemassa, rukouksen hoitavassa ilmapiirissä. - Avaa radio ja tahdita kulkusi äitien ja isien askeliin, kutsuvat Musiikkimessun tekijät.