Hyppää pääsisältöön

Petran poppoon huopaeläimet seikkailevat Västäräkkilässä

Petran poppoo
Petran poppoo Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Petran poppoo (Becca’s Bunch) kertoo sydämellisestä, punapipoisesta pöllöstä ja hänen ystävistään.

Petra on pieni pöllö, jolla on suuri seikkailun nälkä. Petran poppooseen kuuluvat Lasse-orava, Perttu-mato ja Sylvi-kettu. Eläimet asuvat Västäräkkilässä, jossa tapaamme myös muut sen asukkaat ja Petran perheen.

Petra auttaa mielellään muita Västäräkkilän asukkaita, innostuu helposti ja joutuu siksi välillä hankaliin tilanteisiin poppoonsa kanssa. Onneksi he selviävät kiperistäkin tilanteista Petran omintakeisten ideoiden avulla.

Tässä 52-osaisessa sarjassa yhdistetään tietokone- ja nukkeanimaatiota. Käsintehtyjen huopanukkejen liikkeet on ensin kuvattu studiolavasteissa ja hahmoille on jälkikäteen lisätty mm. liikkuvat suut, silmät ja jalat.

Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta