Hyppää pääsisältöön

Petran poppoon huopaeläimet seikkailevat Västäräkkilässä

Petran poppoo
Petran poppoo Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Petran poppoo (Becca’s Bunch) kertoo sydämellisestä, punapipoisesta pöllöstä ja hänen ystävistään. Poppoo tavataan aina sunnuntaiaamuisin 8.3.2020 alkaen Yle TV2:lla ja Areenassa.

Petra on pieni pöllö, jolla on suuri seikkailun nälkä. Petran poppooseen kuuluvat Lasse-orava, Perttu-mato ja Sylvi-kettu. Eläimet asuvat Västäräkkilässä, jossa tapaamme myös muut sen asukkaat ja Petran perheen.

Petra auttaa mielellään muita Västäräkkilän asukkaita, innostuu helposti ja joutuu siksi välillä hankaliin tilanteisiin poppoonsa kanssa. Onneksi he selviävät kiperistäkin tilanteista Petran omintakeisten ideoiden avulla.

Tässä 52-osaisessa sarjassa yhdistetään tietokone- ja nukkeanimaatiota. Käsintehtyjen huopanukkejen liikkeet on ensin kuvattu studiolavasteissa ja hahmoille on jälkikäteen lisätty mm. liikkuvat suut, silmät ja jalat.

Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Ruso ja rihmalat seikkailevat metsässä

  Metsäisiä seikkailuita pikku sienten kanssa.

  Ruso ja rihmalat (Mush-Mush and the Mushables) vie mukanaan sienitason seikkailuihin, joissa neuvokkaat kaverukset Ruso, Mesi ja Sepi pitävät toistensa ja erityiskykyjensä tuella huolta metsästä ja hilpeän vauhdikkaasta kylästään.

 • Piikki ja Siiri kotoilevat Pikku Kakkosessa

  Piikikkäät kaverukset Piikki ja Siiri kannustavat kotoiluun.

  Kaksi suloista ja piikikästä kaverusta, Piikki ja Siiri (Pins and Nettie), leikkivät kotona ja kotipihalla erilaisia leikkejä.