Hyppää pääsisältöön

Petran poppoon huopaeläimet seikkailevat Västäräkkilässä

Petran poppoo
Petran poppoo Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen

Petran poppoo (Becca’s Bunch) kertoo sydämellisestä, punapipoisesta pöllöstä ja hänen ystävistään. Poppoo tavataan aina sunnuntaiaamuisin 8.3.2020 alkaen Yle TV2:lla ja Areenassa.

Petra on pieni pöllö, jolla on suuri seikkailun nälkä. Petran poppooseen kuuluvat Lasse-orava, Perttu-mato ja Sylvi-kettu. Eläimet asuvat Västäräkkilässä, jossa tapaamme myös muut sen asukkaat ja Petran perheen.

Petra auttaa mielellään muita Västäräkkilän asukkaita, innostuu helposti ja joutuu siksi välillä hankaliin tilanteisiin poppoonsa kanssa. Onneksi he selviävät kiperistäkin tilanteista Petran omintakeisten ideoiden avulla.

Tässä 52-osaisessa sarjassa yhdistetään tietokone- ja nukkeanimaatiota. Käsintehtyjen huopanukkejen liikkeet on ensin kuvattu studiolavasteissa ja hahmoille on jälkikäteen lisätty mm. liikkuvat suut, silmät ja jalat.

Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen

Lisää ohjelmasta

 • Vahvuusvariksen tarinat

  Vahvuusvaris opettaa tunnistamaan luonteenvahvuuksia.

  Vahvuusvariksen tarinoissa Varis ystävineen harrastaa, hassuttelee, opettelee olemaan linnuiksi ja huomaamaan hyvää. Vahvuusvariksen tarinat pohjautuvat positiiviseen pedagogiikkaan ja luonteenvahvuuksien tietoiseen opetteluun.

 • Pyjamasirkuksessa riemuitaan musiikin, sirkuksen ja leikin voimalla

  Pikku Kakkosen lastenkonsertti pe 2.4. klo 9:15 Yle TV2:ssa.

  Pikku Kakkosen lastenkonsertissa ihmetellään tuttujen juontajien unia yhdessä Sorin Sirkuksen taitureiden ja monitaitoisen Pikku Papun orkesterin kanssa. Konsertti nähdään Yle TV2:ssa perjantaina 2.4. klo 9:15.

 • Urheat pupuset Pikku Kakkosessa

  Urheat pupuset urheasti matkaan!

  Urheat pupuset (Brave Bunnies) tutkivat suurta maailmaa yhdessä perheensä kanssa. Pupuset seikkailevat Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 7.3. alkaen.

 • Liiku leikiten! - välineet liikuntaleikkeihin kotoa!

  Pikku Kakkosessa kannustetaan liikkumaan.

  Mitä kaikkea voi toteuttaa sanomalehtikeppihevosella, taikamatolla sekä pyykkinarulla ja -pojilla lasten liikunnassa? Entä mikä kulkuväline sopii hyvin hierontaan? Liiku leikiten! Areenassa keskiviikkona 10.3.