Hyppää pääsisältöön

Katso, kun Mikael Gabriel esittää ensimmäistä kertaa paluusinkkunsa Löytäjä saa pitää UMK-lavalla!

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Mikael Gabriel palaa vuoden tauoltaan suoraan UMK-lavalle. Kilpailun väliajalla kuultava Löytäjä saa pitää on lämmin rakkauslaulu, joka esitetään ensimmäistä kertaa ikinä UMK:ssa. Mukana on myös ensimmäistä kertaa artistin uusi bändi, jonka kanssa hän tulee keikkailemaan myös tulevaisuudessa.

Mikael Gabrielin on suunnitellut Elina Lario, Miisa Spagna sekä artistin oma stailisti, Patisse A Lody.

Taustalaulajina ovat Heini Ikonen, Jepa Lambert ja Hilkka Louhivuori.

Tanssijat ovat Sofia Arasola, Mia-Mari Sinkkonen, Etel Röhr, Haza Hajipoori, Jere Jääskeläinen, Jesse Wijnans, Antton Laine ja Jasmir Vesander.

Show'n on suunnitellut yhdessä monikameraohjaaja Juha-Matti Valtonen, koreografi Reija Wäre, visuaalinen suunnittelija Ari Levelä sekä lavastussuunnittelija Sanna-Mari Pirkola.

Lue YleX:n artikkelista, mitä Mikael Gabriel ajattelee paluustaan musiikin pariin.

 • UMK21-kappalehaku alkaa syyskuussa!

  Suomen euroviisuedustajaa ensi vuodelle etsitään taas.

  Avoimeen kilpailuun palannut UMK avaa vuoden 2021 kilpailubiisien haun 1. syyskuuta. UMK21-kappalehaku avataan tänä vuonna jo syyskuussa. Haku on auki 1.–7.9.2020 osoitteessa yle.fi/umk. Säännöt UMK21-biisihakuun julkaistaan kesäkuussa samassa osoitteessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 • Suunnittele UMK-voittajan palkinto!

  UMK-palkinnon suunnittelukilpailu käynnistyy.

  Uuden Musiikin Kilpailuun etsitään taas uusia biisejä syyskuusta alkaen. Vuosi 2021 onkin juhlavuosi: ensi vuonna UMK järjestetään kymmenennen kerran! Sen kunniaksi käynnistämme kaikille avoimen UMK-palkinnon suunnittelukilpailun. On aika saada voittajalle kukkapuskan lisäksi näyttävä palkintoesine toiseen käteen.

 • Haku vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailuun avataan syyskuussa

  Biisinkirjoitus kannattaa aloittaa nyt!

  Suomen euroviisuedustaja ja kilpailukappale vuodelle 2021 valitaan jälleen UMK:n ja YleX:n yhdessä järjestämässä avoimessa Uuden Musiikin Kilpailussa. Biisihaku avataan 1. syyskuuta osoitteessa yle.fi/umk. Biisinkirjoitus kannattaakin aloittaa nyt.