Hyppää pääsisältöön

Vintage-valtakunta – uusi 3. kausi ja uudet romut, Mike ja Tomppa reissaavat rapakon takana

Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella.
Täältä tullaan Kalifornia! Mike ja Tomppa tavarataivaassa. Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella. Kuva: Yellow Film & TV Oy Yle TV1,Vintage-valtakunta

TV1 tiistaisin 17.3. - 19.5.2020 klo 20.00, uusinta sunnuntaisin klo 11.15 ja maanantaisin klo 14.25, kaikki jaksot 17.3. Areenassa

Oodi vanhoille hyville ajoille, kiehtoville esineille, taitaville käsityöläisille ja intohimoisille keräilijöille!

Upea suosikkisarja Vintage-valtakunta palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden ihmein.

Kymmenessä uudessa jaksossa tavataan tutut päähenkilöt Mike Kairenius, Tomppa Kekäläinen ja Ulrika Bachér sekä ydinjengistä muun muassa Masa ja Kema.

Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella.
Ulrika Bachér ja Mike Kairenius. Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella. Kuva: Yellow Film & TV Oy Yle TV1,Vintage-valtakunta

Maaseudun rauhaan Tuusulaan asettunut puoti laajenee, kun vintagemiehet Mike ja Tomppa päättävät rakentaa general storen. Liikkeeseen piipahtaa kahville ja kauppaa tekemään liuta vanhoja tuttuja, uusia kasvoja – ja jopa itse erikoismies Mr. Lordi.

Vintagen karavaani kulkee pitkin ja poikin Suomea muun muassa Kalakukkolandiassa. Matkalla törmätään ainakin lentäviin lautasiin, vietetään kruunajaisia Haminassa sekä ihastellaan Ulrikan järjestämää upeaa muotinäytöstä. Reissun päällä Mike ja Tomppa ihastelevat Hot Rod -autoja ja vintage-prätkiä sekä hakevat vauhtia omiin veneprojekteihinsa Savon sydämestä.

Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella.
Mike ja Tomppa hakevat vauhtia 30-luvun mahonkiveneellä. Mike ja Tomppa jatkavat seikkailujaan sarjan kolmannella tuotantokaudella. Kuva: Yellow Film & TV Oy Yle TV1,Vintage-valtakunta

Mike ja Tomppa matkustavat kolmannella kaudella myös tavarataivaaseen Yhdysvaltain länsirannikolle. Tarkoitus on tehdä hieman hankintoja ja tutustua sikäläisiin hengenheimolaisiin.

Tarttuuko persaukisille suomijunteille jotain mukaan Long Beachin antiikkikeskittymästä, jossa hinnat ovat karanneet käsistä? Mystiikkamuseossa ihmetellään aitoja ihmisen kalloja ja muuta nuppivikaista sälää.

Romustelijat vierailevat custom-autojen kuninkaan, Gene Winfieldin luona. Genen Star Trek -pyhättö vetää Mikeltä ja Tompalta jalat alta. Siispä osoitteeksi aurinkoinen Kalifornia!

Vintage-valtakunnassa kaikki on mahdollista!

Tuotanto: Yellow Film & TV Oy, 2019.

Keskustele