Hyppää pääsisältöön

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

RSO:n kauden 2019-2020 visu
RSO:n kauden 2019-2020 visu Kuva: Heidi Grönroos Radion sinfoniaorkesteri

RSO:n loppukevään konsertit Konserttisalissa on peruttu viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Ostetut kertaliput RSO:n konsertteihin 13.3. - 27.5.2020 lunastetaan takaisin. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja. Ostettujen kausilippujen hinnasta palautetaan asiakkaalle sarjaan kuuluvien konserttien osuus aikavälillä 13.3. - 27.5.2020 ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja.

OHJEET HYVITYKSEN HAKEMISEKSI:

Kertaliput
Hyvitystä voi hakea oheisella Ticketmasterin hyvityslomakkeella.

Kausiliput

Saadaksesi hyvityksen kausilipun osasta, sinun tulee täyttää Ticketmasterin verkkosivuilta löytyvä lomake. Siirry lomakkeeseen tästä.

Koska lomake on tarkoitettu kertalipuille, eikä se kaikilta osin sovellu kausilippuihin, huomioithan seuraavat kohdat:
1) Tapahtuman nimi = kausilippusarjan nimi, esim. keskiviikkosarja.
2) Kysymys-kohdassa tarkennathan seuraavat asiat: koko kausi / kevät (kirjaa sen mukaan oletko ostanut kausilippusi koko kaudelle vai keväälle). Kausilipun hintatyypin esim. peruslippu, eläkeläislippu, opiskelijalippu, joku muu - mikä? sekä ilmoita, mikäli kausilippuun on liitetty vaatesäilytys.
3) Päivämääräksi valitaan kalenterista päivä, jolloin lomake lähetetään.
4) Tilaus-/transaktiokoodi -kenttään syötetään: 11111111 (8 kertaa numero 1)

Hyvitys / konsertti vastaa sen kausilippuun laskettua hintaa ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja. Maksetut naulakkomaksut sisältyvät hyvitykseen. Hyvitys annetaan vain omaan kausisarjaan kuuluvista konserteista eli se ei koske mahdollisia vaihdettuja konsertteja.

Voit lähettää lomakkeen toukokuun loppuun mennessä ja hyvitykset pyritään suorittamaan kesäkuukausien (kesä-elokuu 2020) aikana. Kaikki hyvitykset maksetaan asiakkaan tilille, riippumatta maksutavasta. Kausikorttien osapalautuksissa Ticketmaster kerää ja toimittaa kausilippulaisten tiedot (= palautetut lomakkeet) Radion sinfoniaorkesterille ja Yle suorittaa maksun asiakkaalle.

Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm). Lisäksi vastaamme kysymyksiin tai tarvittaessa välitämme ne edelleen Ticketmasterllle osoitteessa rso.liput@yle.fi.

Pahoittelemme konserttien peruuntumista ja siitä aiheutunutta vaivaa!

 • Nicholas Collon 40 vuotta: "Olen löytänyt RSO:sta orkesterin, jonka kanssa olen hyvin onnellinen"

  RSO:n ylikapellimestari Nicholas Collon täyttää 40 vuotta.

  RSO:n ylikapellimestari Nicholas Collon juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä 7.2.2023. "RSO:sta olen löytänyt orkesterin, jonka kanssa olen hyvin onnellinen, ja minusta on aina ihanaa tulla tänne. Se on yksi isoimmista asioista, joita urallani on tapahtunut kolmekymppisenä. Oman orkesterin löytäminen ei ole itsestäänselvää, ja siihen tarvittiin paljon onnea, oikeassa paikassa olemista oikeaan aikaan. Tässä orkesterissa kaikki tuntuu minusta oikealta."

 • Nicholas Collon jatkaa RSO:n ylikapellimestarina 2028 asti

  Uuden sopimuksen myötä turvataan pitkäjänteinen yhteistyö.

  Radion sinfoniaorkesterin (RSO) ylikapellimestarina syksyllä 2021 aloittanut Nicholas Collon jatkaa tehtävässään kesään 2028 asti. Syksyllä 2024 alkavan uuden sopimuksen myötä halutaan turvata pitkäjänteinen yhteistyö.

 • Nicholas Collon: ”Mahlerin kymmenennessä sinfoniassa ei ole kyse kuolemasta, vaan rakkaudesta”

  Teos esitetään 13.1. Musiikkitalossa

  "Esittäjälle on toki tärkeää tuntea taustatekijöitä, ja Mahlerin viimeisen sinfonian tausta on todellakin epätavallinen. Mahlerin sinfoniat koskettelevat yleensä valtavia asioita: universumia, luontoa, ihmiskuntaa, Nietzscheä, Jumalaa. Yhtäkkiä kymmenes sinfonia liittyykin hänen kotielämäänsä", toteaa ylikapellimestari Nicholas Collon Mahlerin 10. sinfoniasta, jonka RSO esittää Musiikkitalossa 13.1.