Hyppää pääsisältöön

Ohjeet lippuhyvityksen hakemiseksi

RSO:n kauden 2019-2020 visu
RSO:n kauden 2019-2020 visu Kuva: Heidi Grönroos Radion sinfoniaorkesteri

RSO:n loppukevään konsertit Konserttisalissa on peruttu viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Ostetut kertaliput RSO:n konsertteihin 13.3. - 27.5.2020 lunastetaan takaisin. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja. Ostettujen kausilippujen hinnasta palautetaan asiakkaalle sarjaan kuuluvien konserttien osuus aikavälillä 13.3. - 27.5.2020 ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja.

OHJEET HYVITYKSEN HAKEMISEKSI:

Kertaliput
Hyvitystä voi hakea oheisella Ticketmasterin hyvityslomakkeella.

Kausiliput

Saadaksesi hyvityksen kausilipun osasta, sinun tulee täyttää Ticketmasterin verkkosivuilta löytyvä lomake. Siirry lomakkeeseen tästä.

Koska lomake on tarkoitettu kertalipuille, eikä se kaikilta osin sovellu kausilippuihin, huomioithan seuraavat kohdat:
1) Tapahtuman nimi = kausilippusarjan nimi, esim. keskiviikkosarja.
2) Kysymys-kohdassa tarkennathan seuraavat asiat: koko kausi / kevät (kirjaa sen mukaan oletko ostanut kausilippusi koko kaudelle vai keväälle). Kausilipun hintatyypin esim. peruslippu, eläkeläislippu, opiskelijalippu, joku muu - mikä? sekä ilmoita, mikäli kausilippuun on liitetty vaatesäilytys.
3) Päivämääräksi valitaan kalenterista päivä, jolloin lomake lähetetään.
4) Tilaus-/transaktiokoodi -kenttään syötetään: 11111111 (8 kertaa numero 1)

Hyvitys / konsertti vastaa sen kausilippuun laskettua hintaa ilman ostohetkellä maksettua tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakuluja. Maksetut naulakkomaksut sisältyvät hyvitykseen. Hyvitys annetaan vain omaan kausisarjaan kuuluvista konserteista eli se ei koske mahdollisia vaihdettuja konsertteja.

Voit lähettää lomakkeen toukokuun loppuun mennessä ja hyvitykset pyritään suorittamaan kesäkuukausien (kesä-elokuu 2020) aikana. Kaikki hyvitykset maksetaan asiakkaan tilille, riippumatta maksutavasta. Kausikorttien osapalautuksissa Ticketmaster kerää ja toimittaa kausilippulaisten tiedot (= palautetut lomakkeet) Radion sinfoniaorkesterille ja Yle suorittaa maksun asiakkaalle.

Ticketmasterin palvelunumero 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm). Lisäksi vastaamme kysymyksiin tai tarvittaessa välitämme ne edelleen Ticketmasterllle osoitteessa rso.liput@yle.fi.

Pahoittelemme konserttien peruuntumista ja siitä aiheutunutta vaivaa!

 • Ylikapellimestari Nicholas Collon

  Nicholas Collon aloittaa RSO:n 9. ylikapellimestarina.

  Nuoremman polven kysytyimpiin kapellimestareihin kuuluva brittiläinen Nicholas Collon aloittaa syksyllä 2021 kautensa Radion sinfoniaorkesterin 9. ylikapellimestarina ensimmäisenä ei-suomalaisena orkesterinjohtajana.

 • Hannu Lintu: "En ole fanfaari-ihminen"

  Hannu Linnun kausi RSO:n ylikapellimestarina päättyy.

  Hannu Linnun mukaan ylikapellimestarikauden päätös tuntuu samalta kuin sopuisa avioero - "rakastan sinua edelleen, mutta meidän on muutettava erillemme".

 • On aika kiittää!

  Intendentti Tuula Sarotie kiittää Hannu Lintua.

  RSO:n intendentti Tuula Sarotien mukaan Hannu Linnun toimintaa ohjaa draaman taju ja rohkeus.