Hyppää pääsisältöön

UMK20 teki katsojaennätyksen - Kerro meille, miten kehitämme kilpailua!

Ideaboksi on auki.
Ideaboksi on auki. Kuva: Yle Uuden Musiikin Kilpailu 2020

UMK20 teki katsojaennätyksen, mikä on upea saavutus! Kilpailua seurasi 1,5 miljoonaa katsojaa. UMK21 on kymmenes kerta, kun Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään. Nyt haluaisimme kuulla, miten onnistuimme sinun mielestäsi tänä vuonna. Mikä meni nappiin, mikä taas ei? Mitä kannattaisi tehdä toisin? Sana on vapaa!

Kirjaudu sisään Yle Tunnuksella, niin pääset kommentoimaan risusi ja ruususi alla olevaan kommenttilaatikkoon.

Kommentit
 • UMK21-kappalehaku alkaa syyskuussa!

  Suomen euroviisuedustajaa ensi vuodelle etsitään taas.

  Avoimeen kilpailuun palannut UMK avaa vuoden 2021 kilpailubiisien haun 1. syyskuuta. UMK21-kappalehaku avataan tänä vuonna jo syyskuussa. Haku on auki 1.–7.9.2020 osoitteessa yle.fi/umk. Säännöt UMK21-biisihakuun julkaistaan kesäkuussa samassa osoitteessa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 • Suunnittele UMK-voittajan palkinto!

  UMK-palkinnon suunnittelukilpailu käynnistyy.

  Uuden Musiikin Kilpailuun etsitään taas uusia biisejä syyskuusta alkaen. Vuosi 2021 onkin juhlavuosi: ensi vuonna UMK järjestetään kymmenennen kerran! Sen kunniaksi käynnistämme kaikille avoimen UMK-palkinnon suunnittelukilpailun. On aika saada voittajalle kukkapuskan lisäksi näyttävä palkintoesine toiseen käteen.

 • Haku vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailuun avataan syyskuussa

  Biisinkirjoitus kannattaa aloittaa nyt!

  Suomen euroviisuedustaja ja kilpailukappale vuodelle 2021 valitaan jälleen UMK:n ja YleX:n yhdessä järjestämässä avoimessa Uuden Musiikin Kilpailussa. Biisihaku avataan 1. syyskuuta osoitteessa yle.fi/umk. Biisinkirjoitus kannattaakin aloittaa nyt.