Hyppää pääsisältöön

Vesala, Anssi Kela, Elastinen ja Pyhimys keikalla olohuoneessasi! Osallistu uutuusohjelmaan kotisohvaltasi

Mikko Kuustonen ja artisteja.
Mikko Kuustonen ja artisteja. Mikko Kuustonen,Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Yle lisää yhteisöllistä ohjelmatarjontaa poikkeusoloihin. Perjantaisin ja lauantaisin 20.3. alkaen nähdään Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa suorana lähetyksenä uutuusohjelma Yle Olohuone: Kaikki kotona live.

Uutuusohjelma kutsuu koko Suomen viettämään yhdessä tunnelmallista koti-iltaa. Eturivin artistit esittävät musiikkia suorassa lähetyksessä, ja yleisö osallistuu illan kulkuun kotisohviltaan.

Ohjelman juontaa SuomiLOVEsta tuttu Mikko Kuustonen. Mukana ensimmäisenä viikonloppuna ovat perjantaina Anssi Kela ja Elastinen ja lauantaina Vesala ja Pyhimys.

”Vaikeina aikoina tarvitaan myös niitä juttuja, jotka vievät ajatukset hetkeksi pois oudoksi muuttuneesta arjesta. Kun meidät eristetään toisistamme, niin olemme itse asiassa enemmän yhdessä kuin koskaan”, perjantaina esiintyvä Anssi Kela sanoo.

”Mielenkiintoiset ajat vaatii mielikuvituksellisia ratkaisuja”, Pyhimys.

”Ohjelma muistuttaa, että selviämme paremmin yhdessä. Musiikilla ja tarinoiden jakamisella on valtava voima, ja siksi tässä on ilo olla mukana!” sanoo Mikko Kuustonen.

Lauantaina esiintyvälle Paula Vesalalle tv-keikka tuli iloisena ehdotuksena.

"Nyt kun suunnilleen kaikki on peruttu, myös Vesala-yhtyeen kiertue, otimme ilolla vastaan pyynnön tulla telkkuun koko meidän ryhmän kanssa soittamaan. Ihana idea tässä tilanteessa! Voidaan ainakin kokoontua yleisön kanssa edes sillä tavalla. Musasta voi saada hetkeksi muuta ajateltavaa kuin virukset. Vietetään kiva lauantai-ilta yhdessä, siispä!”

Illan aikana ollaan yhteyksissä myös tuttujen ja tuntemattomien suomalaisten kotisohville ja kurkistetaan, miten koti-illan viettäminen sujuu. Viikonloppuna ohjelmassa mukana ovat muun muassa Roni Bäck, Ville Haapasalo, Pirjo Heikkilä, Mikko Leppilampi ja Pippa Laukka.

Osallistu #yleolohuone #kaikkikotonalive

Osallistu ohjelman tekoon ja kommentoi tunnisteilla #yleolohuone #kaikkikotonalive Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Tule kertomaan suorassa lähetyksessä muiden katsojien kanssa:

- Mitä olet hamstrannut kaappeihin?

- Mikä on paras lautapeli ja miksi?

- Mikä on paras kotikuntoiluliike?

Etukäteen viestejä voi lähettää osoitteeseen kaikkikotona@aitomedia.fi ja WhatsAppissa numeroon +358 50 4111842.

Konsertit ja urheiluelämykset omassa olohuoneessa

Kaikki kotona live on osa Yle Olohuone -konseptia, jonka on tarkoitus tuoda kulttuuria entistä vahvemmin suomalaisten kotisohville, kun tapahtumia ei voida poikkeuksellisesti järjestää.

Tulevalta viikonlopulta peruutettujen talvilajien maailmancup-kilpailujen tilalla nähdään Urheilustudion Nostalgiaviikonloppu. Kevään aikana Yle Olohuone -ohjelmistossa tullaan näkemään monipuolinen kattaus kotimaisia musiikkiesityksiä ja muita kulttuurielämyksiä. Yle Olohuone -ohjelmia nähdään keväällä 2020 aina torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Yle Olohuone: Kaikki kotona live perjantaisin 20.3. ja 27.3. klo 19 ja lauantaisin 21.3. ja 28.3. klo 21 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa sekä huhtikuussa perjantaisin 3.4. ja 10.4. klo 18.30.

päivitys 19.3.: lisätty tietoa ohjelman esiintyjistä

Lue myös - yle.fi:stä poimittua