Hyppää pääsisältöön

Teknologian vastuullisuus, onko sitä? - Tervetuloa Ylen Kånehuone-podcastiin!

Kuvassa on Areena podcast Kånehuoneen logo. Punaisella pohjalla on kuulokkeet joiden päällä lukee Kånehuone.
Kuvassa on Areena podcast Kånehuoneen logo. Punaisella pohjalla on kuulokkeet joiden päällä lukee Kånehuone. Kuva: Johan Sundström / Yle teknologia,Yle Areena,podcast,Logo,kånehuone

Uudessa teknologiavisiotiimin tuottamassa Kånehuone-podcastissa tulevaisuus- ja etiikkatyöstä vastaava Arto Markku keskustelee valtiotieteen maisteri, väitöstutkija Anna Härrin kanssa vastuullisuudesta. Härri on vuosien ajan perehtynyt alkutuotantoon ja sen vastuullisuuteen.

Kånehuone -podcast nyt Areenassa

Haastattelussa selviää mm:

Mitä tarkoittaa resurssikirous? Miten yhtiön vastuullisuutta ja eettisyyttä kannattaa tuoda palvelun tarjoajana esiin? Miten määritellään kiertotalous? Voiko brändi varmistaa koko tuotantoketjun?

Podcast on Teknologia- ja kehitysyksikön teknologiavisiotiimin tuottama.

  • Liikkuvaa hevosta on helpompi ohjastaa

    Yhteinen visio, yhteiset tavoitteet, yhteinen pyrkimys

    “Liikkuvaa hevosta on helpompi ohjastaa” eli kannattaa lähteä rohkeasti liikkeelle uuden kanssa ja oppia matkan varrella. Erilaisia johtamisen malleja ja metodeja pitää soveltaa iloisesti – ei tule nojautua liikaa teorioihin. Pelkkä ohjausmallin soveltaminen ei riitä – tarvitaan selkeät tavoitteet ja toimenpiteet niiden taakse.

  • Datavideoilla asiakasymmärrystä etätöiden tueksi

    Korona-aika vaati uusia toimenpiteitä viestin viemiseksi.

    Palautteet datavideoista ovat olleet erittäin rohkaisevia. Uskomme, että videoiden avulla yhä suurempi joukko yleläisiä pystyy kehittämään sisältöjä ja palvelemaan paremmin ihmisiä eri elämänvaiheissa ja eri puolilla Suomea.