Hyppää pääsisältöön

Kriminalisti – viileä rikostutkija Berliinistä saksalaissarjan 13. kaudella

Christian Berkel näyttelee pääroolia Kriminalistin 13. kaudella.
Näyttelijä Christian Berkel jatkaa ylikomisario Schumannin roolissa. Christian Berkel näyttelee pääroolia Kriminalistin 13. kaudella. Kuva: ZDF / Oliver Feist. Yle TV1,Christian Berkel,kriminalisti

TV1 sunnuntaisin 29.3. - 26.4.2020 klo 19.30 - 20.30, Areenassa

Karismaattinen ylikomisario Bruno Schumann tutkii viileän tyylikkääseen tapaansa rikoksia miljoonakaupungissa Berliinissä.

Kokenut rikostutkija luottaa harjaantuneeseen arviointikykyynsä – ja ihmistuntemukseen.

Schumann jatkaa tutkimuksiaan saksalaisen jännityssarjan Kriminalisti (12) uusissa 13. tuotantokauden jaksoissa. Pääroolissa nähdään tuttu Christian Berkel, joka on näytellyt tinkimätöntä ylikomisariota draamasarjan alusta saakka

Ylikomisarion apuna monenkirjavia juttuja selvittävät tutut rikoskomisariot Verena Kleinefeldt (Johanna Polley), Jan Michalski (Timo Jacobs), Inge Tschernay (Antonia Holfelder) ja oikeuslääkäri Hildebrandt (Nils Nelleßen).

Uuden kauden viidessä tarinassa selvitellään muun muassa asumisyksikön ristiriitoja, rallikuskin vauhdin hurmaa sekä omalaatuisia parisuhteita. Rikostutkijat kohtaavat tilanteita, joissa osattomuus ja ulkopuoliseksi jääminen voivat synnyttää vuosien jälkeen purkautuvia traumoja.

Saksalaissarjan 14. kausi on tulossa Ykkösen ohjelmistoon myöhemmin.

Der Kriminalist. Tuotanto: ZDF, Saksa, 2018.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.