Hyppää pääsisältöön

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää

Yleisradion Eläkesäätiö kyltti Ison Pajan edessä.
Yleisradion eläkesäätiö Yleisradion Eläkesäätiö kyltti Ison Pajan edessä. Iso Paja,Yleisradion eläkesäätiö

Yleisradion eläkesäätiö on yhteiseläkesäätiö, joka vastaa Yleisradio Oy:n ja Yleisradion eläkesäätiön lakisääteisestä (B) ja lisäeläketurvasta (A). A-osasto on ollut suljettuna uusilta työntekijöiltä vuodesta 1992 lukien. Eläkesäätiö hallinnoi noin 850 miljoonan euron sijoitusomaisuutta. Huolehdimme 3.651 eläkeläisen ja 2.775 työntekijän eläkkeistä ja niiden maksatuksesta. Eläkesäätiössä työskentelee kahdeksan henkilöä. Sosiaali- ja terveysministeriö, Finanssivalvonta ja tilintarkastajat valvovat säätiön toimintaa, mikä asettaa taloushallinnolle laatu- ja aikatauluvaatimuksia.

Yleisradion eläkesäätiön pitkäaikaisen kirjanpitäjän jäädessä eläkkeelle, etsimme uutta kokenutta kirjanpitäjää.

Tehtävässäsi vastaat eläkesäätiön kirjanpidosta, osallistut viranomaisraportointiin, autat kehittämään eläkesäätiön taloushallintoa, prosesseja ja raportoit säätiön talouspäällikölle. Olet osa eläkesäätiön taloustiimiä. Edellytämme sinulta vankkaa kirjanpidon osaamista. Työeläkealan ja -säädösten osaaminen sekä sijoitusinstrumenttien kirjauskäytäntöjen tuntemus on eduksi. Omaat hyvät tietotekniikan käyttötaidot ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus. Olet tarkka ja tavoitteellinen. Työskentelytavaltasi olet yhteistyökykyinen, aikaansaava, aloitteellinen ja ennakoiva.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen toimenkuvan sekä ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön. Olemme joustavia työn aloituksen suhteen, mutta toivomme että olet mukana tiimissämme viimeistään syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yleisradion eläkesäätiön talouspäällikkö, Senja Koskinen 26.3. klo 15-16, 30.3. klo 8:30-9:30, 2.4. klo 15-16:30 ja 3.4. klo 13-14, puh. 0400 894708.

Lähetä avoin hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si viimeistään 12.4.2020 mennessä senja.koskinen@yle.fi tai Senja Koskinen, Yleisradion eläkesäätiö, PL 88, 00024 Yleisradio.

  • Tiedot eläkkeistä ja etuuksista tulorekisteriin vuonna 2021

    Tiedot tulorekisteriin vuonna 2021

    Vuoden 2021 alusta lähtien Yleisradion eläkesäätiö ilmoittaa tulorekisteriin tiedot maksetuista eläkkeistä ja etuuksista. Uudistus nopeuttaa eläkkeen tai kuntoutusetuuden saajan asiointia eri viranomaisten kanssa. Yleisradion eläkesäätiö tulee toimittamaan tiedot tulorekisteriin viimeistään viidentenä kalenteripäivänä eläkkeen tai etuuden maksupäivän jälkeen.

  • Vuodenvaihteen kirjeet eläkkeensaajille tammikuun lopulla

    Eläkkeensaajat saavat vuosilirjeen tammikuun lopulla.

    Yleisradion eläkesäätiö lähettää 26.1.2021 eläkkeensaajilleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa kerrotaan eläkkeen ja veron ennakonpidätyksen määrä 1.1.2021 alkaen sekä eläkkeiden maksupäivät vuonna 2021.