Hyppää pääsisältöön

Isä Brown ja hänen laumansa – utelias kyläpappi keskellä 8. kauden mysteereitä

Isä Brown palaa ruutuun 8. kauden jaksoissa.
Kohti uusia seikkailuja! Isä Brown (Mark Williams), rouva McCarthy (Sorcha Cusack), Bunty (Emer Kenny), komisario Mallory (Jack Deam) ja ylikonstaapeli Goodfellow (John Burton). Isä Brown palaa ruutuun 8. kauden jaksoissa. Kuva: Gary Moyes / BBC Yle TV1,isä brown ja hänen laumansa

TV1 maanantaista perjantaihin 6. - 17.4.2020 klo 17.10 - 18.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 12.35, Areenassa

Aina yhtä sympaattinen Isä Brown ja hänen laumansa (12) palaa ruutuun!

Ihastuttavan Kemblefordin kylän utelias pappi (Mark Williams) pelastaa tarmokkaasti seurakuntalaistensa sieluja – ja selvittää merkillisiä rikosmysteereitä suosikkisarjan 8. tuotantokaudella.

Mukana seikkailuissa seuraavat tarmokas seurakuntasihteeri, rouva McCarthy (Sorcha Cusack), omapäinen Bunty Windermere (Emer Kenny) sekä jämäkät komisario Mallory (Jack Deam) ja ylikonstaapeli Goodfellow (John Burton).

Kauden kymmenessä jaksossa Isä Brown selvittää, kuka yrittää estää Kemblefordin kuoron esiintymisen kolmen kreivikunnan välisessä kilpailussa. Löytyykö syyllinen kuoron omista jäsenistä vai liittyykö tapaukseen jotain muuta?

Isä Brown palaa ruutuun 8. kauden jaksoissa.
Lady Felicia (Nancy Carroll) ja Isä Brown (Mark Williams). Isä Brown palaa ruutuun 8. kauden jaksoissa. Kuva: Gary Moyes / BBC Yle TV1,Mark Williams,Nancy Carroll,isä brown ja hänen laumansa

Ihmissieluista kiinnostunut pappi tutkii myös varakkaan mehiläishoitajan kohtaloa, kiertävien taiteilijoiden juhlassa tapahtuvaa välikohtausta sekä toimii varkaiden erotuomarina. Isä Brown ja rouva McCarthy kiirehtivät auttamaan Buntya, joka joutuu nyt todella kiipeliin.

Uudella kaudella tavataan joukko tuttuja hahmoja kuten Lady Felicia (Nancy Carroll), Sid Carter (Alex Price), Hercule Flambeau (John Light), Sokea ‘Arry (Alan Williams), komisario Sullivan (Tom Chambers) ja sarjan alkuvuosilta tuttu komisario Valentine (Hugo Speer).

Kaudella nähdään myös näyttelijät Niamh Cusack, Nigel Planer, Pippa Haywood, Alison Pargeter, Graeme Hawley, Ian Puleston-Davies, Annabelle Apsion ja James Anderson.

Humoristinen brittidraamasarja Isä Brown ja hänen laumansa kertoo papista, joka on tiiviin kyläyhteisön tukipilari. Draamasarja perustuu G. K. Chestertonin novelleihin. Sarjaan on tulossa myös 9. kausi!

Father Brown. Tuotanto: BBC, Britannia, 2020.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.