Hyppää pääsisältöön

Kaikki kotona live: Keikalla Ellinoora, Maija Vilkkumaa, Pate Mustajärvi, Maustetytöt ja Tuure Kilpeläinen!

Kaikki kotona live -ohjelman viikon artistit kollaasikuvassa.
Yle Olohuone: Kaikki kotona live perjantaina 27.3. ja lauantaina 28.3., mukana kattaus huippuartisteja! Kaikki kotona live -ohjelman viikon artistit kollaasikuvassa. Maija Vilkkumaa,Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Yle Olohuone: Kaikki kotona live kokoaa jälleen suomalaiset ruudun ääreen nauttimaan huippuartistien keikoista ja mukavasta yhdessäolosta Mikko Kuustosen johdolla.

Tällä viikolla ainutlaatuiset keikat nähdään Ellinooralta, Pate Mustajärveltä, Maija Vilkkumaalta, Maustetytöiltä ja Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanilta. Muista osallistua mukaan perjantai- ja lauantai-iltojen lähetyksiin. Osallistumisohjeet löytyvät alta!

Perjantai-illan lähetyksessä 27.3. klo 19 lavat haltuun ottavat Ellinoora, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Pate Mustajärvi.

”Kun laittaa lempimusiikin soimaan, pääsee hetkeksi paikkaan jossa on hyvä olla. Vapaus. Sama juttu on soittaessa, se on paikka missä on vapaa kaikesta. Tämän vapauden ja paikan voi jakaa yhdessä muiden kanssa. Kukaan ei ole tässä yksin, kaikilla on kaipuu asioihin jotka ovat olleet itsestäänselviä. Halaus, kättely, futismatsi, baari-ilta, klubikeikka, ensisuudelma. Virus on diktaattori, jota vastaan käymme sotaa, jotta voisimme olla taas vapaita. Musiikki auttaa tällä rintamalla”, Tuure Kilpeläinen sanoo.

”Poikkeusolot vaativat poikkeustoimia. Harvemmin tulee vedettyä pelkille kameran silmille, mutta nytkin täytyy muistaa, että sen silmän takana on Suomen kansa”, Pate Mustajärvi toteaa.

"Autamme teitä jaksamaan tätä kaikkea"

Lauantaina esiintyvä Maija Vilkkumaa kuvailee vallitsevaa tilannetta pelottavaksi ja hämmentäväksi. Hänen mielestään Yle Olohuone tuo kaivattua vastapainoa.

”Vaikka itse viihdyn hyvin kotona ja nautin hidastuneesta rytmistä ja perheen kanssa olemisesta, samaan aikaan epätietoisuus tulevasta ja huoli läheisistä ahdistaa. Tällaisena aikana me tarvitsemme informaation lisäksi myös lohtua ja iloa. Tätä tuo Kaikki kotona live, ja olen ylpeä saadessani osallistua siihen.”

Maija Vilkkumaa lavalla.
Maija Vilkkumaa Yle Olohuone: Kaikki kotona live -ohjelmassa lauantaina 28.3. Maija Vilkkumaa lavalla. Maija Vilkkumaa

Vilkkumaa toivoo, että hänen ja muiden artistien keikat saavat katsojat rentoutumaan ja vievät heidät ”mentaalisesti jonnekin muualle”.

”Sotatermein: jos hoitajat ovat etulinjassa, me muusikot olemme viihdytysjoukot. Toivottavasti me autetaan panoksellamme teitä jaksamaan tätä kaikkea. Siis: palveluksessanne, lauantaina!”

Lauantaina 28.3. klo 21 Maija Vilkkumaan lisäksi esiintyy Maustetytöt.

Osallistu: #yleolohuone #kaikkikotonalive

Anssi Kela ja Elastinen yhdessä lavalla.
Yle Olohuone: Kaikki kotona liven ensimmäisessä lähetyksessä esiintyivät Anssi Kela ja Elastinen. Anssi Kela ja Elastinen yhdessä lavalla. Anssi Kela,Elastinen,Yle Olohuone: Kaikki kotona live

Yle Olohuone: Kaikki kotona live ei olisi mitään ilman sinua! Mikko Kuustonen haluaa tietää, mitä kotisohvilla tapahtuu. Tällä viikolla keskustellaan etänä hoidettavista ihmissuhteista ja tulevaisuudesta koronan jälkeen. Kommentoi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä tunnisteilla #yleolohuone ja #kaikkikotonalive. Voit laittaa viestejä ennakkoon osoitteeseen kaikkikotona@yle.fi ja WhatsAppissa numeroon 050 4111 842.

Hyviä uutisia! Yle Olohuone: Kaikki kotona live jatkuu vielä tämänkin viikon jälkeen! Kaikki kotona live nähdään huhtikuussa Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaisin 3.4. ja 10.4. klo 19. Lisäksi Yle Olohuone tarjoilee koko kevään 2020 ajan kulttuurin ja viihteen huippuelämyksiä torstaisin klo 19 ja lauantaisin klo 18.30.

Yle Olohuone: Kaikki kotona liven Ylelle tuottaa Aito Media Oy.


Yle Olohuone: Kaikki kotona live Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa perjantaina 27.3. klo 19 ja lauantaina 28.3. klo 21.00.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua