Hyppää pääsisältöön

Yle Olohuone elää kanssasi poikkeusaikaa – Osallistu suoran viihdeohjelman tekemiseen keskustelemalla tai lähettämällä kuvan

Lapset katsovat sohvalla Yle Olohuone -ohjelmaa.
Lapset katsovat sohvalla Yle Olohuone -ohjelmaa. Yle Olohuone

Kevään aikana esitettävissä kymmenissä suorissa lähetyksissä nähdään musiikkia, kuvataidetta, teatteria, näyttelyitä, urheilua, luontoa, viisuja ja tuttujen ohjelmien erikoisjaksoja.

Koe livekeikkoja omalta kotisohvaltasi tai naura yhdessä humoristisille kuville. Nämä ovat vain pieniä esimerkkejä Yle Olohuoneen monipuolisesta valikoimasta! Ohjelmaa tehdään vahvasti yhdessä yleisön kanssa, joten se varmasti tuo mukanaan yllätyselementtejä tekijöillekin.

Koronakaranteenissa olemme tasavertaisesti kaikki, joten miksi emme jakaisi kuvia, videoita ja tekstejä kotoisista tunnelmista toisillemme! Vertaistuki ja huumori auttavat, jos elo muuttuu liian raskaaksi! Tehdään ja ollaan virtuaalisesti yhdessä!

Osallistu ohjelman tekemiseen! Voit olla mukana kasvona virtuaaliyleisössä, lähettää kuvia, toivoa, äänestää, kommentoida tai keskustella studiossa olevien kanssa. Virtuaalinen läsnäolo on molemminpuolista. Kotisohvalta näkee esiintyjät ja studion lavallaolijat näkevät puolestaan yleisön. Laitetaan kuvat kiertämään #yleolohuone

Tällä viikolla Yle Olohuoneessa ihastellaan keväistä luontoa, lemmikkejä ja kesämaisemaa!

Yle Olohuoneen suorat lähetykset TV2:ssa ja Areenassa
Torstaina 21.5. klo 19 Luontoilta
Perjantaina 22.5. klo 19 Lemmikit
Lauantaina 23.5. klo 18.30 Kesämökit

Lähetyksissä näytetään yleisön lähettämiä kuvia. Torstaina keräämme luontokuvia, perjantaina söpöjä lemmikkejä ja lauantaina ihastelemme kauneimpia kesämaisemia. Lähetä kuvasi meille alla olevalla lomakkeella tai julkaisemalla sen Instagramissa tunnisteella #yleolohuone – Nostamme lähetyksessä esiin ehkä juuri sinun kuvasi!

Uusimmat sisällöt - Olohuone