Hyppää pääsisältöön

Neulo yhdessä Leen kanssa – pidetään toisillemme seuraa virtuaalisesti

Hymyilevä nainen askarteluhuoneessa
Lee helppotekoisessa huivissa Hymyilevä nainen askarteluhuoneessa Kuva: Juha Leskelä /Yle Strömsö,Lee Esselström

Meitä kehotetaan nyt pysymään kotona, joten miksi emme tekisi jotain hauskaa yhdessä verkossa? Nyt sinulla on mahdollisuus neuloa yhdessä Leen kanssa.

Ehkä olet yksi heistä, joiden kalenteri yhtäkkiä tyhjeni harrastuksista ja töistä. Tai heistä, joka uurastaa kovasti etäkoululaisten kanssa samalla, kun hoitaa oman työnsä etätyönä ja tekee kaikki ylimääräiset kotityöt. Istutko karanteenissa ja yrität saada ajan kulumaan?

Olet tervetullut Strömsön ensimmäiseen KALiin

Riippumatta siitä, tarvitsetko tauon vai lisää ajankulua, olet tervetullut Strömsön ensimmäiseen KALiin, joka tulee sanoista knit along ja tarkoittaa yhteisneulontaa. Se on neulontamaailmasta ja somesta tuttu ilmiö.

Ajatuksena on aloittaa 1.4.2020 ja neuloa koko huhtikuu. Voit tulla mukaan milloin haluat, eikä valmista tarvitse olla 30.4.2020.

Ohut neulottu huivi
Ohut neulottu huivi Kuva: Yle/ Esa Saari neulonta,Saali,Strömsö

Malli on helppo, yksinkertainen ja ilmava hartiahuivi.

#strömsökal1

Voit käyttää kotona olevaa lankaa tai mitä tahansa lankaa haluat ja kotoa löytyviä puikkoja. Malli sopii mille langalle tahansa – lopputuloksesta vain tulee erilainen.

Käyttäkää Instagramissa #strömsökal1, niin löydän teidät ja voimme kaikki kirjoittaa mukavia tervehdyksiä toisillemme ja kannustaa toisiamme!

Jos olet jo kokeillut mallia, voit tägätä vanhan työsi samalla tavalla, niin levitämme vain lisää inspiraatiota.

Etkö osaa neuloa, mutta haluat silti olla mukana? Silloin voit tutustua Leen pieneen neulekouluun (ruotsinkielinen) ja harjoitella videoiden avulla, niin lupaan, että sinäkin pääset mukaan tähän ensimmäiseen projektiin.

hymyilevä nainen
Leellä on kaulassa helppotekoinen huivi hymyilevä nainen Kuva: Lee Esselström /YLE Strömsö,Lee Esselström

Lähetän livenä Instagramissa joka keskiviikko huhtikuussa klo 19

Pidän teille seuraa videoilla, kuvilla ja livenä Instagramissa, ja te voitte seurata koko projektia ja olla mukana katsomalla Instagramtiliä @ylestromso ja sen kohokohtaa nimellä KAL1, niin mitään ei jää näkemättä.

Lähetän livenä Instagramissa joka keskiviikko huhtikuussa klo 19 (ellei satu mitään odottamatonta), eli siis 1.4., 8.4., 15.4., 22.4. ja 29.4. Silloin voimme neuloa yhdessä reaaliajassa, ja voitte esittää myös kysymyksiä minulle suoraan.

Pysykää kotona, pitäkää huolta itsestänne ja toivottavasti nähdään Instagramissa!

neulottu huivi
neulottu huivi Kuva: Yle/ Esa Saari neulonta,Saali,Strömsö