Hyppää pääsisältöön

Yle Olohuone: Olavi Uusivirran toivekonsertti – minkä kappaleen sinä haluat kuulla lauantai-iltana?

Artisti Olavi Uusivirta
Artisti Olavi Uusivirta Kuva: @ Tero Ahonen Olavi Uusivirta,Yle Olohuone

"Ajatuksena tässä on Lauantain toivotut -tyyppinen toivekonsertti, jossa yhtyeeltämme on mahdollisuus toivoa mitä tahansa suomenkielistä ikivihreää kupleteista finnhitseihin, kansanlauluista käännösiskelmiin ja tangoista suomirockin klassikoihin. Tahdomme konsertilla maksaa velkojamme suomalaisen populaarimusiikin kantaäideille ja -isille ja samalla tarjota musiikillisen tervehdyksen erityisesti niille ikäluokille, jotka tässä kriisissä kärsivät eniten” -Olavi Uusivirta

Toivo kappaletta ja kerro miksi kyseisen kappaleen haluasit kuulla. Mahdollisuuksien mukaan otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut kertomaan toiveesi suoraan lähetykseen lauantaina 4.4.2020 klo 18.30 - 20.00 TV2:lla ja Yle Areenassa

TOIVEITA EI ENÄÄ OTETA VASTAAN. Kiitos kaikille toivojille.

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone