Hyppää pääsisältöön

Teknologiajohtaja Janne Yli-Äyhö: Teknologiavisio vie Yleä kohti tulevaisuutta

Personfoto
Personfoto Kuva: Yle Bildtjänst

Teknologiavisio vie Yleä kohti tulevaisuutta

Teknologinen kehitys on ollut media-alan kehityksen ajurina aina. Kirjapaino, radio, televisio, internet ja niin edelleen ovat muuttaneet mediaa kautta vuosien.

Yle haluaa olla jatkossakin edelläkävijä uusien teknologioiden soveltamisessa. Sen vuoksi Ylessä on käyty laaja keskustelu teknologioiden kehittymisestä.

Kokeilemme ja pilotoimme aktiivisesti uusia asioita ja parhaat otamme käyttöön. Käännämme toimintaamme ja nykyistä teknologiapohjaamme systemaattisesti uuteen malliin tukemaan henkilökohtaistuvaa palvelukokemusta. Luovumme aktiivisesti vanhasta tehdäksemme tilaa uudistumiselle.

Tästä meillä onkin hyviä kokemuksia ja näyttöjä. Näillä sivuilla kerrotaan kokemuksistamme nopeasti kehittyvässä teknologiaympäristössä.

Janne Yli-Äyhö
Teknologiajohtaja

Ota yhteyttä: teknologiavisio@yle.fi.

 • Kansannousuista koronakevääseen – mobiilijournalismi voimaantuu kriiseistä

  Mobiilijournalistin jalanjäljillä

  Mobiilijournalismi, tuttavallisemmin mojo voi epävakaassa maailmantilanteessa paremmin kuin koskaan. Kuinka tähän on tultu? Tilannetta valoittaa yksi mobiilijournalismin pioneereista Suomessa. Artikkelin kirjoittaja, tekninen toimittaja Jarno Tahvanainen kertoo mojon vaiheista Suomessa.

 • Ylen Teknologian etiikan ilmiökartta on julkaistu

  Vastuu tulevista sukupolvista

  Teknologia ja kehitys -yksikössä julkaistiin vastuullisuustyöhön liittyvä teknologian etiikan ilmiökartta. Ilmiökartan jakautuu kolmeen selkeään osa-alueeseen, jotka ovat edellekävijyys, läpinäkyvyys sekä vastuu tulevista sukupolvista.

 • Lyhennelmä teknologiavisiosta on luettavissa venäjäksi

  Teknologiavisio venäjäksi

  Технологическое видение Yle 2020 – подготовка к предоставлению уникального индивидуального опыта каждому клиенту и работнику компании. Teknologiavision lyhennelmä on luettavissa myös venäjäksi.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Teknologiavisio

 • Teknologiajohtaja Janne Yli-Äyhö: Teknologiavisio vie Yleä kohti tulevaisuutta

  Tervetuloa kurkistamaan Ylen teknologiaympäristöön.

  Visio auttaa ymmärtämään ja konkretisoimaan teknologian mahdollisuuksia sekä sitä, miten tulevat teknologiamuutokset vaikuttavat media-alaan. Täällä kerromme Ylen tavoista toimia nopeasti kehittyvässä teknologiaympäristössä. Voit myös tutustua tekniikan parissa työskenteleviin yleläisiin. Tervetuloa mukaan!

 • Teknologiavisio antaa suuntaa Ylen teknologiakehitykselle

  Vision lähtökohtana on ymmärrys Ylen toimintaympäristöstä.

  Teknologiavision lähtökohtana on ymmärrys Ylen toimintaympäristöstä. Visio auttaa Yleä priorisoimaan tekemistä sekä ymmärtämään mihin teknologiaan lähitulevaisuudessa panostetaan.

 • Teknologian vastuullisuus, onko sitä? - Tervetuloa Ylen Kånehuone-podcastiin!

  Teknologiavisiotiimi esittää.

  Nosta konepelti ylös ja sukella mukaan Ylen Teknologia- ja kehitysyksikön toimintaan. Kånehuone -podcastissä tavataan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vieraita niin Ylestä kuin talon ulkopuolelta. Yhdessä vieraiden kanssa pohditaan teknologian tulevaisuuden haasteita myös hieman erikoisemmista näkökulmista katsottuna.