Hyppää pääsisältöön

Viisi vinkkiä huhtikuulle Yle TV2:lta: Rentouttavaa viihdettä koti-Suomesta ja suurta show’ta maailmalta

Reinikainen eli näyttelijä Tenho Saurén
Reinikainen pitää yllä järjestystä arki-iltapäivisin klo 16 tiistaista 14.4 alkaen Reinikainen eli näyttelijä Tenho Saurén Kuva: Antero Tenhunen Reinikainen,Tenho Saurén

Huipputason kv-viihde: Michael McIntyre’s Big Show

Yle TV2:lla perjantaisin klo 21.00 10.4 alkaen, Yle Areenassa lokakuuhun asti

Michael McIntyren Big Show, on noussut kotimaassaan suursuosioon. Ohjelmassaan McIntyre yhdistää raikkaalla tavalla stand upia, huipputason musiikkiesityksiä, poikkeuksellista yllätyksellisyyttä, sekä tähtivieraita. Sanalla sanoen McIntyren ohjelma on nimensä mukaisesti BIG SHOW.

Toivotut: Vain muutaman huijarin tähden

Yle TV2:lla arkipäivisin klo 18.00 maanantaista 13.4 alkaen, Yle Areenassa jo nyt kolmen kuukauden ajan

Vain muutaman huijarin tähden-suosikkisarjassa seurataan hersyvällä huumorilla Kuusniemen uuden kirkkoherran kommelluksia seurakuntalaistensa parissa. Avausjaksossa kirkkoherra poimii muuttomatkallaan kyytiinsä sateen kasteleman liftarin. Kohtaaminen johtaa pienellä paikkakunnalla vilkkaisiin huhuihin.

Kotimainen elokuva: Hevi reissu

Yle TV2:lla maanantaina 13.4. klo 21.00, Yle Areenassa 13.4. alkaen kuukauden ajan

Hevi reissu on hulvaton komedia, jossa seurataan pohjoisen kylän hevibändin pyrkimystä saada oikea keikka. Häpeilemättömän kieli poskessa -tyyliin tehdyssä elokuvassa saadaan todistaa kuinka suomalaisten miesten porukka kaataa tieltään kaikki esteet oli kyseessä sitten Norjan armeija tai Walhallan viikingit. Rooleissa nähdään mm. Johannes Holopainen ja MInka Kuustonen.

Toivotut: Reinikainen

Yle TV2:lla arkipäivisin klo 16.00 tiistaista 14.4. alkaen, Yle Areenassa jo nyt toistaiseksi

Niin maan perusteellisesti on Suomen kansa Reinikaista jo vuosikymmeniä rakastanut, että erityisiä esittelyjä ei oikeastaan tarvita. Sarjan lämmin ja rauhallinen, mutta oivaltava huumori on kestänyt ajan hammasta ja tarjoaa edelleen katsojilleen turvallisen rentoutumishetken. Kaikki on hyvin, kun Reinikainen partioi.

Huipputason kv-viihde: The Graham Norton Show

Yle TV2:lla lauantaisin klo 21.00, Yle Areenassa kuukauden ajan

The Graham Norton Shown vieraina nähdään viikosta toiseen maailman valovoimaisempia tähtiä. Norton luo studioon kotoisan tunnelman, joka saa suurimmatkin egot rentoutumaan poikkeuksellisella tavalla. Huhtikuussa Nortonin sohvalla nähdään mm. Emilia Clarke, Jason Momoa, Julie Andrews, Jennifer Anniston, Reese Witherspoon ja Ian McKellan.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua