Hyppää pääsisältöön

Mira Luodin nuoruudenkuvissa 90-luvun muoti kukoistaa – Yle Olohuoneessa fiilistellään torstaina yleisön otoksista koostuvaa teinikuvagalleriaa, lähetä meille omasi!

Teini-ikäinen Mira Luoti istuu huoneessaan. Kädessään hänellä on banaani, jonka päälle on puettu kodomi.
Teini-ikäinen Mira Luoti istuu huoneessaan. Kädessään hänellä on banaani, jonka päälle on puettu kondomi. Teini-ikäinen Mira Luoti istuu huoneessaan. Kädessään hänellä on banaani, jonka päälle on puettu kodomi. Kuva: Yle Mira Luoti,Yle Olohuone

Teinivuosina kaikki nolottaa. Oma ulkonäkö, vaatteet, vanhemmat ja perheenjäsenet ainakin. Omituista, miten tuolloin niin noloilta tuntuvat asiat eivät aikuisena enää tunnu misään! Lähetä meille karanteenisiivouksen tiimellyksessä kaappien kätköistä löytyneet nuoruuden päiväkirjat ja hirveimmät teinikuvasi!

Torstaina 16.4. klo 19.05 Yle Olohuoneen suorassa lähetyksessä raotetaan ovea teiniangstille, myötähäpeää herättäville tarinoille ja nauretaan niille noloille asioille, jotka joskus ovat hävettäneet.

Ohjelman juontaa koomikko Eeva Vekki, joka on kerran pissannut housuun ennen lavalle menoa. Muista noloista ja kuumottavista tarinoista vastaa Kaverin puolesta kyselen -podcastin Anna Karhunen ja Tiia Rantanen. Musiikkivieraana on Mira Luoti, joka tuo studioon teinimuistojen lisäksi tarinoita keikkareissuiltaan. Aitoa lähiötunnelmaa keskusteluun lisää AtoMikko eli Mikko Sarjanen. Ohjelmassa kuullaan myös Päiväkirjaklubilaisten aitoja teinipäiväkirjoja. Ja ne ovat tosi kovia!

Koska sä luulet menettäväs neitsyytes? Mä en tiedä. Se on helvetinmoinen question, vai mitä? Ei sitä voi sanoo. Paitsi Minna: Sit ku mä meen naimisiin, mutta sitähän mä en (toivottavasti) tee, siis menetä sitä “sille oikealle”, eli aviomiehelle. Tai mistä sen tietää jos meen Kallen kanssa sänkyyn ja mutta en usko. Ooksä kiinnostunut spiritismistä? Mä oon ja ajattelin kokeilla joku päivä.― Eeva 13-vuotta

Teini-ikäinen Eeva Vekki ystävänsä kanssa.
Teini-ikäinen Eeva Vekki ystävänsä kanssa. Teini-ikäinen Eeva Vekki ystävänsä kanssa. Kuva: Yle Eeva Vekki,Yle Olohuone

Lähetä teinikuvasi Instagram-feediin tunnisteella #yleolohuone tai tällä alla olevalla lomakkeella:

  • Metroja, koulunvessoja ja vedätystä

    Yle Olohuone Puotilassa.

    Erin Anttila vie toistaiseksi viimeisen Yle Olohuoneen kotimaisemiinsa Itä-Helsinkiin. Sinä voit vaikuttaa illan viimeiseen biisin äänestämällä artikkelin lopussa. Nelilapsisen perheen kuopus Erin Anttila (o.s. Koivisto) oppi ensin laulamaan suomen kielellä, sitten vasta puhumaan.

  • “Tänään on hyvä päivä”

    Samae Koskinen Yle Olohuoneessa

    Laulaja-lauluntekijä, HPK-fani ja innokas mailapelaaja Samae Koskinen kutsuu Susanna Laineen ja katsojat kyläilemään nuoruutensa kotikaupunkiin Riihimäelle. Mitä tapahtui maauimalan hyppytornissa kesäilloin? Entä minkä koulun tiloissa Samaen bändiharrastus virisi kukkaan?

Uusimmat sisällöt - Olohuone