Hyppää pääsisältöön

Äänestä paras dokumentti Dokkarifestivaalilta!

Dokkarifestivaalin logo. Päivämäärä 13-19.4.2020.
Dokkarifestivaalin logo. Päivämäärä 13-19.4.2020. Dokkarifestivaali

Mikä sykähdytti sinua eniten? Koskettiko Sama-tyttären tarina Kirje Alepposta?

Annatko äänesi Diego Maradonasta tehdylle uskomattomalle dokkarille? Entäs venäläinen vaimokoulu, opitko jotakin uutta? Yhdessä aina, eli Love Child, laittoiko se sinut miettimään, miten vapaus elää missä haluaa ei olekaan kaikille itsestäänselvää?

Dokkarifestivaalilla parisenkymmentä ensi-iltaa, joista haluamme nähdä sinun valitsevan suosikkisi. Tarvitset Yle Tunnuksen äänestääksesi oma suosikkiasi. Sillä pystyt myös merkkaaman jonkun elokuvan suosikiksi ja näin ollen pitää se mukanasi kaikilla laitteillasi.

Dokkarifestivaalin elokuvat löydät luonnollisesti Areenasta.