Hyppää pääsisältöön

Au pairit tulevat taas - tällä kertaa kohteena Uusi-Seelanti!

Au pairit Uudessa-Seelannissa -sarjan hahmojen siluetti.
Seitsemännen kauden au pairit esitellään 29.4.2020. Au pairit Uudessa-Seelannissa -sarjan hahmojen siluetti. Kuva: Yle Kuvapalvelu Au pairit,Au pairit Uudessa-Seelannissa

Suosikkisarja Au pairit on pian taas täällä! Sarjan seitsemännellä kaudella au pairit suuntaavat kirjaimellisesti maailman toiselle laidalle, luonnonkauniiseen Uuteen-Seelantiin. Koko kausi julkaistaan Yle Areenassa 20.5.

Tällä kaudella mukana on viisi au pairia. Keitä he ovat, millaisiin perheisiin he päätyvät ja miten he tulevat toimeen keskenään? Uudet au pairit paljastetaan keskiviikkona 29.4. klo 10 suorassa lähetyksessä Yle Areenan YouTube-kanavalla!

Katso au pairien julkistustilaisuus täällä

Au pairit Uudessa-Seelannissa -kauden kaikki jaksot julkaistaan Yle Areenassa ke 20.5. Yle TV2:ssa esitetään jaksot 1-8 kaksi jaksoa kerrallaan klo 21 alkaen 20.-23.5. Yhdeksänosaisen kauden finaali esitetään sunnuntaina 24.5.

Katso odotellessasi kaikki kaudet Areenassa »