Hyppää pääsisältöön

Lady Gagan One World: Together at Home -konsertti suorana Yleltä

Kaksituntinen suora lähetys nähdään Yle Areenassa ja myöhemmin tallenteena Yle TV2:ssa 19.4. Suomenkielisestä selostuksesta lähetyksessä vastaavat YleX:n Katri Norrlin ja Womma Seppälä.

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

Maailmanlaajuinen One World: Together at Home tukee yhteistä kamppailua koronaviruspandemiaa vastaan. Kaksituntinen lähetys nähdään 19.4. suorana Yle Areenassa ja myöhemmin tallenteena myös Yle TV2:ssa.

Tapahtumaa isännöivät Amerikan suosituimmat tv-tähdet Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert. Suomenkielisestä selostuksesta lähetyksessä vastaavat YleX:n Katri Norrlin ja Womma Seppälä. Klo 03:00 alkavan suoran lähetyksen aikana yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun Areenan chatissa.

Lady Gagan käynnistämä hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään yhdessä Maailman terveysjärjestön WHO:n, Yhdistyneiden kansakuntien ja Global Citizen -kansalaisjärjestön kanssa.

One World: Together at Home tuo koko maailman yhteen tänä poikkeuksellisena aikana. Se tukee ja juhlistaa kallisarvoista työtä tekeviä terveydenhuollon ammattilaisia.

Lähetyksessä nähdään lääkäreiden, hoitajien ja perheiden tosielämän tarinoita ympäri maailman ja kuullaan kotona esiintyvien tähtiartistien esityksiä.

Lady Gagan lisäksi mukana ovat Alicia Keys, Amy Poehler, Andrea Bocelli, Awkwafina, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong of Green Day, Burna Boy, Camila Cabello, Celine Dion, Chris Martin, David & Victoria Beckham, Eddie Vedder, Ellen DeGeneres, Elton John, FINNEAS, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, Jennifer Lopez, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, LL Cool J, Lupita Nyong’o, Maluma, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Pharrell Williams, Priyanka Chopra Jonas, Sam Smith, Shah Rukh Khan, Shawn Mendes, Stevie Wonder, Taylor Swift ja Usher.

Hyväntekeväisyystapahtuman tuotot ohjataan WHO:n COVID-19 Solidarity Response -säätiölle. Se mm. tukee ja varustaa terveydenhuollon ammattilaisia ympäri maailman sekä antaa apua paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Apu ohjautuu järjestöjen kautta koronaviruksen aiheuttamiin tukitoimiin.

Lisäksi Yle esittää Areenassa myös One World: Together at Home -tapahtuman Etkot-lähetyksen!

Kuusituntinen suora lähetys alkaa Yle Areenassa lauantaina, 18.4. klo 21:00 Suomen aikaa.

Ennakkotietojen mukaan esimerkiksi Adam Lambert, Kesha, Annie Lennox, Rita Ora, Ellie Goulding, Luis Fonsi, The Killers, Lang Lang ja Burna Boy olisivat mukana Etkoilla.

Etkot - One World: Together at Home -lähetys näytetään Yle Areenassa sellaisenaan, suorana lähetyksenä, ilman suomenkielistä selostusta. Etkoista siirrytään suoraan päälähetykseen klo 03:00 lauantaiyönä.

One World: Together at Home nähdään suorana lähetyksenä Yle Areenassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 19.4. klo 03–05. Lähetys nähdään suomen kielellä tekstitettynä Yle TV2:ssa sunnuntaina 19.4. klo 19–21.

Päivitetty 17.4. klo 12:22: Lisätty tiedot Etkot-lähetyksestä.