Hyppää pääsisältöön

YleX Live tuo Suomen kovimmat DJ:t suoraan kotisohville!

YleX tarjoaa 20 eksklusiivista DJ-settiä tuomaan klubitunnelmaa kotikatsomoon.

Otsikkokuva: YleX Tiedottaa
Otsikkokuva: YleX Tiedottaa

YleX haluaa tarjota yleisölle mahdollisuuksia nauttia keikoista myös poikkeustilanteessa, jossa keikkapaikat ja klubit ovat kiinni: YleX Live tarjoaa 20 eksklusiivista DJ-settiä tuomaan klubitunnelmaa kotisohville.

Joka viikonloppu julkaistaan neljä DJ Orionin ja Lyömättöminen kuratoimaa DJ-settiä. Setit ovat katsottavissa ja kuunneltavissa Yle Areenassa Lyömättömien ja DJ Orionin ohjelmien yhteydessä omina jaksoinaan. Setit soivat myös YleX:n radion illassa:

Perjantaisin klo 22–00 tarjoillaan musiikkia koko konemusiikin skaalalta hardstylesta teknoon, drum’n’bassista tranceen ja houseen. Lauantaisin klo 22–00 luvassa räppiä, funkkia, r’n’b:tä, DJ-taiturointia sekä yleisesti sitä parasta mustaa musiikkia yli genrerajojen.

Ensimmäisen viikonlopun starttaavat DJ:t perjantaina Yotto ja Milla Lehto sekä lauantaina Loasteeze ja Supertyyli. Katso ja kuuntele keikat alta!

Tulevina viikkoina YleX Livessä esiintyy mm. Tempo Giusto, Mizfire, Proteus, Rony Rex, NIQW, Kajis, Kristiina Männikkö, DJ Massimo, Leo Luxxxus, Rico Tubbs, Mista S, Yeboyah, Xmies, DJ Yollu ja DJ Vicky.

YleX Livessä pääsee seuraamaan DJ:n keikkaa entistä lähempää, koska kaikki setit tallentuvat. 20 DJ:n kattauksen kuratoivat ja isännöivät YleX:n perjantai- ja lauantai-iltojen suosikkiohjelmien musiikkitoimittajat DJ Orion sekä Lyömättömät.

- DJ-kulttuuri on Suomessa erittäin aktiivista, ja kotimaan DJ-osaaminen kansainvälisillä standardeillakin huippuluokkaa. On tärkeää, että nämä yleisölle tarjotaan klubivetoisia elämyksiä, vaikka nautiskelupaikkana olisikin kotisohva, sanoo DJ Orion.

YleX:llä yli kymmenen vuoden ajan konemusan ohjelmia juontanut DJ Orion tarjoilee perjantaisin Uuden tanssimusiikin listalla viikon parhaat klubiraidat niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tanssilattioilta, jonka perään DJ Orion -ohjelmassa soivat viikon kuumimmat tanssimusiikin tulokkaat ja kovimmat klassikot. Ohjelmat aina Areenassa sekä suorana perjantaisin klo 19–20 ja 20–22.

Lyömättömät on Suomen paras freestyle-show, jota juontavat Solonen, Kosola sekä DJ Xmies. Suomiräpin ja klassisen hiphopin värittämässä ohjelmassa kuullaan tietenkin lennokasta freestylea, mutta muuten puheenaiheet vaihtelevat aina musiikkimaailmasta pelien kautta ufojuttuihin. Lyömättömät aina Areenassa ja suorana lauantaisin klo 17–20.

Muokattu 20.4. klo 7:45: Super8 & Tabin esiintyminen korvattu Tempo Giustolla.