Hyppää pääsisältöön

Jäljet päättyvät Berliiniin – erikoisryhmä kadonneiden jäljillä saksalaissarjan 8. kaudella

Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää ihmiskohtaloita 8. kauden jaksoissa.
Kadonneita etsivään erikoisryhmään kuuluvat Oliver Radek (Hans-Werner Meyer, vas.), Lucy Elbe (Josephin Busch), Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) ja Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic). Saksalaissarjan erikoisyksikkö selvittää ihmiskohtaloita 8. kauden jaksoissa. Kuva: ZDF / Delia Woehlert. Yle TV1,jäljet päättyvät berliiniin

TV1 sunnuntaisin 3.5. - 2.8.2020 klo 19.45 - 20.30, Areenassa

Miljoonakaupunkiin Berliiniin mahtuu monenkirjavia ihmiskohtaloita. Rikosylikomisario Oliver Radekin (Hans-Werner Meyer) tutkijaryhmä on erikoistunut jäljittämään kadonneita henkilöitä.

Erikoisyksikön työstä kertova saksalainen dekkarisarja Jäljet päättyvät Berliiniin (12) on edennyt kahdeksanteen tuotantokauteen.

Alusta asti ryhmää vetäneen Radekin apuna työskentelevät ylikomisario Mina Amiri (Jasmin Tabatabai) sekä rikostutkijat Lucy Elbe (Josephin Busch) ja Alexander von Tal (Aleksandar Radenkovic).

Uudella kaudella seurataan 12 tarinaa, joista ensimmäisenä nähdään kaksiosainen tapaus.

Esikaupunkiin Berliinin itäpuolelle sijoittuva juttu liittyy paikalliseen merkkihenkilöön, joka järjestää alueen asukkaille kansanjuhlan. Jostain syystä kaikki eivät olekaan tilaisuuteen tervetulleita. Radek kutsutaan paikalle, kun ruokatarvikkeita juhlaan toimittanut kuljettaja katoaa.

Erikoisyksikkö tutkii uudella kaudella muun muassa nuoren naisen kohtaloa ja talousrikoksesta tuomitun yritysjohtajan katoamista vankilomalla.

Jäljet päättyvät Berliiniin -sarjassa seurataan myös tiimin jäsenten siviilielämän kiemuroita. Ylikomisario Mina Amiri muun muassa taistelee oman avioliittonsa puolesta. Entä mitä kuuluu seitsemännellä kaudella suuren ratkaisun tehneelle rikostutkija Lucy Elbelle nyt?

Letzte Spur Berlin. Tuotanto: ZDF, Saksa 2019.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.